Oyun ve seçtigin uygulamalarda kapatılabilmesi gerekli bence Lg'de böyle bilmiyorum diger marklarda durum nedir.Kullanımda sıkıntı olmaz ama özellikle oyunda açık kalınca görüntü iyi olmuyor.
en iyisi bu işte sanal olsun ama dışarıda olsun ekranın içinde değilLumia gibi, Samsung'un sağ ve sol tuşları gibi dışarda ama sanal. En güzeli. Ekranda yer kaplamayacak ama tuş da olmayacak dokunmatik olacak.
Nasıl sanal oluyor ya öyle? Lumia 630 da falan bayağı ekranda değil mi? 1320'deki gibi diyorsanız onlara sanal demiyoruz biz.

Nasıl küçültüyorsun bende yapayım root istemez inşallahBen sanal tuşun boyutlarını biraz daha küçültüyorum, mis gibi oluyor. Stock hali çok yer kaplıyor ve gereksiz bence. Çok fark etmese de daha kullanışlılar bence.
Nasıl küçültüyorsun bende yapayım root istemez inşallah

Rootsuz bir şey yok anasını satayım. Anlamıyorum ya üstüme üstüme geliyor bu root işi.İster tabi.![]()
Fiziksel olur o. Zaten Samsungun sadece home tuşu basmalik diğer iki tuşu dokunmatik. Gm, asus... 3ude dokunmatikLumia gibi, Samsung'un sağ ve sol tuşları gibi dışarda ama sanal. En güzeli. Ekranda yer kaplamayacak ama tuş da olmayacak dokunmatik olacak.
Oyunlarda gizlenip gizlenmemesi geliştiriciye bağlı.Kisisellestirme olanagı sanal tusun bir artısı ama kullanım açısından fark eden bir durum yok bence.
Ekrandan çalsa da Apple bile 4.7'' çıkarıyo artık çok etkilemez
Oyun ve seçtigin uygulamalarda kapatılabilmesi gerekli bence Lg'de böyle bilmiyorum diger marklarda durum nedir.Kullanımda sıkıntı olmaz ama özellikle oyunda açık kalınca görüntü iyi olmuyor.