byibo
Üye
açılıyor abi 14 saniyelik bir vidyo akıllı aramayı gösteriyorŞu videoyu açabilen var mı? @bulutsuzgece
açılıyor abi 14 saniyelik bir vidyo akıllı aramayı gösteriyorŞu videoyu açabilen var mı? @bulutsuzgece
Ben açtım videoyu oyunların gorsellerini gosteriyo pc için yeni özellikleri filan
Çok şıkOlmuşşşş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şurdan izleyebildim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Olmuşşşş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şurdan izleyebildim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aramayı kaydetme geliyor gal,baBence buradan izleyin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kolay mı ya devrim gibi yenilikler(!) gelecek, bak akıllı arama bile gelecek....mişUlan ygs açıklandı bunlar hala tarih bile veremiyolar

Kolay mı ya devrim gibi yenilikler(!) gelecek, bak akıllı arama bile gelecek....miş![]()
evet hoş olmuş özgür abi sanırım rehberdeki kişilerin resmide arama ekranına gelmişArama ekranındaki menülere bakarsak şakası yok, gerçekten devrim sayılacak güzellikte.
Ben beğendim açıkçası.
Haftaya eğer gelirse bu özellikler olur mu içinde ?

(29 Nisan-1 Mayıs)
Videon ünlendi, windowscentral dahil çoğu yerdeBunlar muhtemen Mayısın ilk haftası verilecek
Bu ay ki önizlemeyi de bilerek Mart sonuna bıraktılar muhtemelen.
Zamanlamayı Build'e göre ayarlamak için.
Mart sonu (26 Martta) verecekler. (Mart sonu-Nisan başı)
Ayda bir vereceğiz dedikleri için insanlar Nisan sonuna kadar beklemek zorunda kalacak bir sonraki için...
Nisan ayı sonunda da Build var(29 Nisan-1 Mayıs)
Mayıs'ın ilk haftası çoğu özellik elimizde olacak
@papakudioflu @Sensation @Mr.H

Bluetooth kulaklığa/cihazlara o an bağlanmak için.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Simgelere ilişkin tahminlerim doğru mu?
Bluetooth ne iş onu anlamadım?
abim sen resmen çinceyi de sökmüşsünEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doğrumu demesen çevirdin de yazdın zannetcem 
Özgür abi mikrofon simgesi mikrofonu kapatmak için, Bluetooth da kulaklık veya harici bir cihaza ses aktarmak için olabilir.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız