Ygs sınavı iptal mi 2015?

Sponsorlu Bağlantılar

aksitman

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
Ygs sınavı iptal mi 2015?
Arkadaşlar nette gezinirken gördüm

abandonware

abandonware

Üye
Oradaki sorular gerçek. Ciddi ciddi çalınmış olabilir veya birileri sınav esnasında fantezi olsun diye fotoğrafını çekmiş de olabilir. İptal olması gibi bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum çünkü 1999 daki gibi bir durum yok ortada. 1999 yılında sınavdan evvel sınav soruları milletin elinde geziyordu.

abandonware

abandonware

Üye
Up: Ösym açıklama yapmış, iptal olma durumu söz konusu değil:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: abandonware
avast

avast

Üye
Saçmalığa bak nasıl böyle bir şey olabilir ki adam kitapçığı çıkarmıştır koparmıştır diyo gözetmen neden var orda :sopa
Saçmalığa bak nasıl böyle bir şey olabilir ki adam kitapçığı çıkarmıştır koparmıştır diyo gözetmen neden var orda :sopa:

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Redhack grubu ösymnin sitesine bi saldırsın asıl o zaman görün siz.yapar mı?

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
abandonware

abandonware

Üye
Saçmalığa bak nasıl böyle bir şey olabilir ki adam kitapçığı çıkarmıştır koparmıştır diyo gözetmen neden var orda :sopa
soruları sızdıran herifi bulurlarsa gözetmeninin başını baya ağrıtırlar.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
sınava girenler bilir gözetmenin ne yaptığını, bilmeyende boş konuşur hep, bende girdim(3 kez) hepsinde sınava bir kaç kez gezdiler salonda süzüyorlar milleti fakat sınav kitapçığını verdikten sonra içini açıp eksik mi deyip baktıklarını görmedim, fakat herkez bitirdikten süre dolduktan sonra inceleme yapmışlardır ve bildirmişlerdir, şimdi adamlar NORMAL insan zannediyorlar o yüzden bakmıyorlar, ama sınav bitince olay açığa çoktan çıkıp soruşturuluyordur..

• Beğen
Tepkiler: abandonware

osicik

Üye
kitapçıktan yırtma yada kitapçık çıkarma çok saçma öngörüler böyle bişey mümkün değil bulunur çünkü kimse kendini yakmaz diye düşünüyorum !!!!!!

abandonware

abandonware

Üye
kitapçıktan yırtma yada kitapçık çıkarma çok saçma öngörüler böyle bişey mümkün değil bulunur çünkü kimse kendini yakmaz diye düşünüyorum !!!!!!
bunu yapacak eleman çok türkiyede

osicik

Üye
bunu yapacak eleman çok türkiyede
benim dediğimi yapacak yoktur kardeş emin ol ama teknoloji gelişkin gözlüğe monte etme bilmem tokaya monte etme falansa bilemem sayfa yada kitapçık çıkarma (saflık) olur bulunur çünkü !!!! tabi bunu göze aldıysa onu bilemem o ihtimale bakarsak herşey olur :))))

abandonware

abandonware

Üye
benim dediğimi yapacak yoktur kardeş emin ol ama teknoloji gelişkin gözlüğe monte etme bilmem tokaya monte etme falansa bilemem sayfa yada kitapçık çıkarma (saflık) olur bulunur çünkü !!!! tabi bunu göze aldıysa onu bilemem o ihtimale bakarsak herşey olur :))))
belli olmaz ya türk insanına.. belki kitapçığı yırttığı zaman yırtık kitapçıktan kim olduğunun bulunabileceğini bilmiyordur

avast

avast

Üye
bilmiyoruz artık nasıl yaptılar ama herşey olabilir kitapçık yırtıldı diyen sistem sınav esnasındada yapabilir

0MG90

0MG90

Üye
İptali unutun yok öyle bir şey

abandonware

abandonware

Üye
Up:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
tam dediğim gibi