opaSaçmalığa bak nasıl böyle bir şey olabilir ki adam kitapçığı çıkarmıştır koparmıştır diyo gözetmen neden var orda![]()
soruları sızdıran herifi bulurlarsa gözetmeninin başını baya ağrıtırlar.Saçmalığa bak nasıl böyle bir şey olabilir ki adam kitapçığı çıkarmıştır koparmıştır diyo gözetmen neden var ordaopa
sınava girenler bilir gözetmenin ne yaptığını, bilmeyende boş konuşur hep, bende girdim(3 kez) hepsinde sınava bir kaç kez gezdiler salonda süzüyorlar milleti fakat sınav kitapçığını verdikten sonra içini açıp eksik mi deyip baktıklarını görmedim, fakat herkez bitirdikten süre dolduktan sonra inceleme yapmışlardır ve bildirmişlerdir, şimdi adamlar NORMAL insan zannediyorlar o yüzden bakmıyorlar, ama sınav bitince olay açığa çoktan çıkıp soruşturuluyordur..Saçmalığa bak nasıl böyle bir şey olabilir ki adam kitapçığı çıkarmıştır koparmıştır diyo gözetmen neden var ordaopa
bunu yapacak eleman çok türkiyedekitapçıktan yırtma yada kitapçık çıkarma çok saçma öngörüler böyle bişey mümkün değil bulunur çünkü kimse kendini yakmaz diye düşünüyorum !!!!!!
benim dediğimi yapacak yoktur kardeş emin ol ama teknoloji gelişkin gözlüğe monte etme bilmem tokaya monte etme falansa bilemem sayfa yada kitapçık çıkarma (saflık) olur bulunur çünkü !!!! tabi bunu göze aldıysa onu bilemem o ihtimale bakarsak herşey olurbunu yapacak eleman çok türkiyede
)))belli olmaz ya türk insanına.. belki kitapçığı yırttığı zaman yırtık kitapçıktan kim olduğunun bulunabileceğini bilmiyordurbenim dediğimi yapacak yoktur kardeş emin ol ama teknoloji gelişkin gözlüğe monte etme bilmem tokaya monte etme falansa bilemem sayfa yada kitapçık çıkarma (saflık) olur bulunur çünkü !!!! tabi bunu göze aldıysa onu bilemem o ihtimale bakarsak herşey olur)))
haaa o olur bakbelli olmaz ya türk insanına.. belki kitapçığı yırttığı zaman yırtık kitapçıktan kim olduğunun bulunabileceğini bilmiyordur

büyük ihtimalle başına geleceklerden haberi yoktur arkadaşın.. sızdırdığı resimde adı yazıyordu zatenKendilerini yakıyorlar yazık
ÖSYM ilk önce bunları paylaşanı değil soruları çalanları bulsunbüyük ihtimalle başına geleceklerden haberi yoktur arkadaşın.. sızdırdığı resimde adı yazıyordu zaten