Galaxy S3 i9300 Android 5.1 OmniRom 5.1 Alpha [20.04.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.1 OmniRom 5.1 Alpha [20.04.2015]
Galaxy S3 I9300 için Android 5.1 Alpha sürümü yayınlandı

Orijinal Konu :

Yükleme Talimatı:

[Yapılan işlemler sonucu oluşacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir.]

1-Telefonunuzda gerekli gördüğünüz dosyalarınızı yedeklemenizi öneririz.

2-Telefonunuz root'lu olmalı. Nasıl root yapıldığı :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

3- Telefonunuzda en son sürüm
ClockworkMod yüklü olmalıdır. CWM Yükleme:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
en son sürüm cwm indirmek için:

4-omni-5.1-20150313-i9300-HOMEMADE dosyasını indirip telefona atınız.

5-ses açma + güç + home tuşlarına basarak recovery moduna geçin ve install zip diyerek romu telefona flashlayın.

6-Google uygulamalarını (google play, gmail, youtube vb.) kullanmak isterseniz gapps dosyasını indirin telefona atın ve rom ile aynı şekilde flashlayın

7- Root izni gerektiren uygulamalar için superSu uygulamasını da rom ve gapps ile aynı şekilde telefonunuza flashlayın.

omni-5.1-20150313-i9300-HOMEMADE (İndirme Linki):

Google uygulamaları (gapps) :

Root erişimi sağlamak için superSu flash'lamanız gerekmektedir :

Ekran görüntüsü:
Antutu testi :

Son düzenleme:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rom konusu ilk defa yükleyenler olacaktır. Bu nedenle konuda bilgilendirme ve yükleme talimatı, görseller eklenmeli.

jongass

Üye
Rom daha yeni yayinlanmis hayirli olsun. Elbette hatalari olacaktir var mi deneyen babayiğit :) Teşekkürler

zazadayı1601

Üye
bn yükledim fena değil yalnız orta tuş çalışmıyo iki gündür kullanıyorm
bide gapps dosyasını indiremedim link bi sıkıntı mı war acaba

Son düzenleme:

jongass

Üye
Ben kurmak isterdim fakat sistem yalama oldu gunde birkac rom deniyorum falan bir de cm12 yuklerken bir sorun cikmisti telefin brick olmustu kisacasi kitkatta kalmaya karar verdim deneyimleriniz icin Teşekkürler.. lollipop ne zaman stabil olursa o zaman yukleyecegim

ciwano0114

Üye
Ben kurmak isterdim fakat sistem yalama oldu gunde birkac rom deniyorum falan bir de cm12 yuklerken bir sorun cikmisti telefin brick olmustu kisacasi kitkatta kalmaya karar verdim deneyimleriniz icin Teşekkürler.. lollipop ne zaman stabil olursa o zaman yukleyecegim

Omega v5 4.4.4 ten mi bahsediyorsunuz

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
bn yükledim fena değil yalnız orta tuş çalışmıyo iki gündür kullanıyorm
bide gapps dosyasını indiremedim link bi sıkıntı mı war acaba
orta tuşu ayarlardan buttons sekmesinden aktif edebilirsiniz.
Rom daha yeni yayinlanmis hayirli olsun. Elbette hatalari olacaktir var mi deneyen babayiğit :) Teşekkürler
ben şu an kullanıyorum ekran görüntüsü kendi telefonuma ait. Gördüğüm sıkıntılar ekran görüntüsü güç tuşuna atanmamış ayrı uygulama indirmek gerekiyor, açık olan uygulamaları tek tek kapatmak gerekiyor toplu kapatma yok ve bazı video codecleri yüklenmediğinden youtube ve snapchat videoları izlenmemekte.
Lollipop'un S3'lerde stabil olması imkansıza yakın bir durum. En fazla CyanogenMod'un snapshot veya diğer romlarda benzeri versiyonunda kalır.

Son düzenleme:
killer53

killer53

Üye
orta tuşu ayarlardan buttons sekmesinden aktif edebilirsiniz.

ben şu an kullanıyorum ekran görüntüsü kendi telefonuma ait. Gördüğüm sıkıntılar ekran görüntüsü güç tuşuna atanmamış ayrı uygulama indirmek gerekiyor, açık olan uygulamaları tek tek kapatmak gerekiyor toplu kapatma yok ve bazı video codecleri yüklenmediğinden youtube ve snapchat videoları izlenmemekte.

Lollipop'un S3'lerde stabil olması imkansıza yakın bir durum. En fazla CyanogenMod'un snapshot veya diğer romlarda benzeri versiyonunda kalır.

Note 2 Lolipop port deilince imkansızlıgı tekrar düşünebilirsin :)

byAndroid

byAndroid

Üye
I9000 galaxy s ede 5.1 gelmiş ne sevindim be alpha falan ama kaç yıllık telefon sonuçta bi yukleyim benim emektara

Adem Da

Adem Da

Üye
Goruntulu arama calişiyormu

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
cm 12 den farkı ne

Adem Da

Adem Da

Üye
3g üzerinden
birde klon imei olanlar için ne yapmali

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
3g üzerinden
birde klon imei olanlar için ne yapmali
3g üzerinden görüntülü konuşmayı denemedim.
Benim telefonum da klon imeili. Şu an telefonunuz görüşmeye açık ise bu romu kurduğunuzda bir sıkıntı yaşamamanız gerekiyor.

Adem Da

Adem Da

Üye
Goruntulu aramayı deneyıp bilgi verirsen cok iyi olur
tesekurler