Faturasız hız kısıtı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vurdum_duymaz2014

Üye
    Konu Sahibi
hız kısıtı sorunu
Evet arkadaşlar burdan devam edelim. Adminin neden her konuyu sildigini anlayamıyorum,böyle devam ederse çok üye kaybeder admin efendi. Birakın özgürce tartışalım tabiki kurallar dahili içinde.

Çözüm fikir ve düşüncelerinizi burdan tartışalım.

• Beğen
Tepkiler: By_aLpKuN

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
Arkadaşlar yeni birşeyler bulan var mi?

kunaguero2525

Üye
Arkadaslar 1 ay önceki yöntem kapatıldı mi ?

RIF@T

RIF@T

Üye
Az önce benim sınırsız 2 gb paketimde 3 mb kalmıştı sonra yaklaşık 500 mb kullandım hız düşmedi tam ümitlenmiştim hız kısıtı geldi bir yöntem bulan varmı

SzRyZ

Üye
Arkadaşlar geçen ay turkcell.com.tr'ye özel indirimli 1 gb internet paketi ile hız kısıtını kaldırmıştım ama bi ara paket kapatılmış tekrar açılmış ve arkadaşların dediğine göre artık o da işe yaramıyormuş deneyen var mı?

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
Evet arkadaşlar burdan devam edelim. Adminin neden her konuyu sildigini anlayamıyorum,böyle devam ederse çok üye kaybeder admin efendi. Birakın özgürce tartışalım tabiki kurallar dahili içinde.

Çözüm fikir ve düşüncelerinizi burdan tartışalım.
Banlanıyon banlanıyon tekrar geliyon

kunaguero2525

Üye
Yok galiba yeni yöntem zaten olsa da çok pahalı olur hep yükle gibi Oscarlık olmaz

murro_16

murro_16

Üye

Vurdum_duymaz2014

Üye
    Konu Sahibi
Divane80

Divane80

Üye
Pahali olsn ama yeterki hiz kisitini kaldrsn. Pahali olan yontemin neydi

kunaguero2525

Üye
Kaçmaz ikili vardı benim hız kisitimi kaldirmisti 19 tl lik paket. O açık kapatıldı mi benim yeni bitti paketim deneyen var mi
Arkadaslar turkcell yandex ile bedava net varmis apn ayarı yapıp girebiliyormusuz böyle birşey bilen var mi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu kapatılmıştır.
Bu ve benzeri illegal içeriklerin konuşulup uygunsuz tartışmaların yapılacağı konular açılması yasaklanmıştır, aksini yapmakta ısrar eden üyelere gerekli ceza verilecektir.
Ayrıca konuda konuşulan uygunsuz konuşmalar için gerekli ceza işlemini ithamda bulunduğunuz admin ilgilenecektir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt