Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi800 tl ye telefon tavsiyesi
Sponsorlu Bağlantılar
DJ_KAFADAR
Üye
Konu Sahibi
800 tl ye telefon tavsiyesi
Oyunlarda kasmayan , ve root kolay yapılabilen... ? Asus hariç!
Emma-Watson
Üye
Neden asus hariç? Biraz bekle zenfone 2 gelecek diyecektim
DJ_KAFADAR
Üye
Konu Sahibi
Asus zenfone 6 Aldïm, oyun da kasıyor
teknolojibaronu
Üye
Kalp krizi geçiricem artık hangisi hangisi telefon konularının peşi sonu bitmiyor
Galaxy A3 öneririm kaliteli cihazdır.
Htc o fiyata desire serisinden bir cihaza bak derim ama plastiği iğrendirici geldi bana.
UpOneTR
Üye
İkinci ellere bak
İphone5-desire816-G2-S4 xiaomi mi3 öneririm
DJ_KAFADAR
Üye
Konu Sahibi
Android , oyunda kasmayan, ve kolay root olan... Bu üçü bir arada istiyorum... Zenfone 6 kitkat root olmuyor Dellenecem
byAndroid
Üye
800 liraya tüm oyunları kasmadan oynatan cihaz var da biz mi bilmiyoruz. Öyle bir cihaz varsa da millet niye 1500-2000 lira para veriyor. Illa ki kasacak.
jotem173
Üye
Discovery2 olabilir ama ısınma sorunu olabilir
byAndroid
Üye
Piranha IQ de olabilir aslında mtk 6592 kullanıyor aynı disco 2yle. Kullanıcı yorumlarida iyi. Ama ne root bulursun ne de rom. Mtk cihazlara rom zor bulunur. Discovery 2 içinde öyle herkes yakiniyordu rootu kaldırdığım halde güncellemeyi göremiyorum diye
Piranha IQ de olabilir aslında mtk 6592 kullanıyor aynı disco 2yle. Kullanıcı yorumlarida iyi. Ama ne root bulursun ne de rom. Mtk cihazlara rom zor bulunur. Discovery 2 içinde öyle herkes yakiniyordu rootu kaldırdığım halde güncellemeyi göremiyorum diye