Telefon Tavsiyesi LG G2 Mİ NEXUS 5 Mİ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
G2'nin arayüzüne daha çok uğraşılmış stock'a daha çok uğraşılmış tartışılır. =P
Kameranın çoğu parçası aynı, tek fark megapixel bile olabilir tam bilmiyorum yalan olmasın ama ayrıntılı konusu vardı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 nin arayuzune kotu demek komik ve bu benim yorumum daha akici bir arayuz görmedim bunu kullandigim icin soylemiyorum bizzat deneyip tecrube ettigim icin kullaniyorum zaten.Bundan sebep G3 arayuzunun gelmesinden rahatsizim lg nin kendi uygulamalari da harika kullanisli lg marka akilli tv si olanlar icin ozellikle

lazye

lazye

Üye
Arayüz olarak bence g3 Lg işin içine etti görsellik bakımından bahsetmiyorum cihazda takılmalar oluyor... bunun sebebide kesinlikle arayüz diye düşünüyorum g2 de böyle bir problem yok...

byAndroid

byAndroid

Üye
Hayır arayüzden değil lg g3 ün arayüzü daha güzel bana göre. Takilmalar gereksiz 2K ekrandan kaynaklanıyor :D

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Tartışmasız Nexus 5

mrzstyl

mrzstyl

Üye
tabiki de NEXUS 5:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

baronet1905

baronet1905

Üye
kardeşim nexus 5 g2 nin yanından gecemez g2 al elimde g2 var ve g3 le aynı nerdeyse nexus nedir karsılastırıyon Allah askına 2sini al eline bak bi sen nexus 5 (beş para etmez)

• Beğen
Tepkiler: DalvikCache

askımm

Üye
Su akilli telefonlarda güncelleme dil sarj önemli lg/2 kullandim inan sarj icin 10 numara telefon akici ......

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha fazla pil ömrü
Daha iyi (daha iyi ama arada dağlar kadar fark yok)
Daha şık ve büyük ekran

Gerisi hemen aynı ben de aynı soruyu kendime sordum ve g2 aldım

Bana nexuslar daha önce güncelleme alıyor demeyin çok bir şey değişmiyor (performans bakımından)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Daha fazla pil ömrü
Daha iyi (daha iyi ama arada dağlar kadar fark yok)
Daha şık ve büyük ekran

Gerisi hemen aynı ben de aynı soruyu kendime sordum ve g2 aldım

Bana nexuslar daha önce güncelleme alıyor demeyin çok bir şey değişmiyor (performans bakımından)

Performans bakımından fark yok mu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha az RAM tükettiği için daha geç kasmalar başlıyor (eğer 3 günde bir yeniden başlatırsanız fark yok
Yani aynı işlemci aynı GPU

Veya aosp Rom kurarsanız tamamen aynı oluyor

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Daha az RAM tükettiği için daha geç kasmalar başlıyor (eğer 3 günde bir yeniden başlatırsanız fark yok

En az RAM tuketen Android cihazlar nexuslardir kendi haleflerine göre ve stock romdan bahsediyoruz

Luck Star

Luck Star

Üye

normal romlarda kasmıyor ama aosp romlar çok hızlı tepki veriyor mesela görev yöneticisinde açık uygulamaya geçiş süresi aosp'lerde aynı anda stock bazlı romlarda 1-1.5sn ekran yenileniyor fark ettiğim bu sadece zaten yavaşlama olayı felan yok .Telefonu kullanmayı bilen kolay kolay kastıramaz 2 cihazı da.
En az RAM tuketen Android cihazlar nexuslardir kendi haleflerine göre ve stock romdan bahsediyoruz

G2 ye aynı romu yükleyince aynı oluyor sınıfta arkadaşlar karşılaştırdık . G2 stock rom vs nexus stock , nexus daha iyi tabiki de çünkü bomboş. ama ikisine de aynı romu yükleyince tamamen farksız oluyor bende şuan aosp lollipop rom var boş ram 1.3gb

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
normal romlarda kasmıyor ama aosp romlar çok hızlı tepki veriyor mesela görev yöneticisinde açık uygulamaya geçiş süresi aosp'lerde aynı anda stock bazlı romlarda 1-1.5sn ekran yenileniyor fark ettiğim bu sadece zaten yavaşlama olayı felan yok .Telefonu kullanmayı bilen kolay kolay kastıramaz 2 cihazı da.

G2 ye aynı romu yükleyince aynı oluyor sınıfta arkadaşlar karşılaştırdık . G2 stock rom vs nexus stock , nexus daha iyi tabiki de çünkü bomboş. ama ikisine de aynı romu yükleyince tamamen farksız oluyor bende şuan aosp lollipop rom var boş ram 1.3gb

Tabikide romlar işi değiştirir zaten donanım aynı olduğu için normal olarak yaklaşır cihazlar birbirine

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Mesela ben aosp Romların tasarımını Beğenmiyorum ama alacak arkadaş beğiniyorsa g2 yi nexus 5 yapabilir
Ama nexus 5 i g2 gibi olamaz yani fazlası var eksiği yok

key43

key43

Üye
Nexus 5 al keyfine bak bence.

Üst Alt