Freedom v1.0.7a Google Play in-App Purchase

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Freedom v1.0.7a Google Play in-App Purchase
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gereksinimler : Androıd 2.2+, 4.0+, 5.0+, ROOT

Uygulama öncelikle root gerektirir rootsuz hiç bir şekilde kullanmaya çalışmayın. Kurduktan sonra root izin ister ok diyin internet bağlantınız açık olsun bu arada. Program daha sonra telefonunuzda yüklü olan oyunları bulacak ve ekranda gözükecek ekrandaki oyun simgesinden bağlanalım oyuna daha sonra oyundaki altın alma bölümüne girelim ve istediğimiz miktar altını alalım daha sonra google play ödeme seçemeği gelecek tamam diyelim büyük olasılıkla // Ödeme Başarılı Oldu// yazacaktır. Bağlantı yok hatası alırsanız programdan çıkın tekrar girin.

Not:
Google play store bağlantı hatası alanlar uygulamayı pasif duruma getirin yada root explorer gibi programlarla system/etc/ içine girip hosts dosyasını silmeniz yeterli. işlemi yaptiktan sonra cihazı yeniden başlatınız.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, mtrhsts, Ferzan ve 5 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler.

• Beğen

ziyanahhas

Üye
Teşekkürler

• Beğen
reductil

reductil

Üye
Teşekkürler kardeş

• Beğen
KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
Teşekkürler sonunda çalışıyor diğer sürümleri çalışmıyordu çok teşekkür ederim :-)

• Beğen
KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
Önceki sürümde 4.4.2 de sorunsuz calıyordu o yüzden sordum :)

Çalışıyordu evet mackolik pro satın alıyordum sonra bidaha alamadım bütün sürümlerini denedim satın alma ya bastigimda google play durdurdu hatası veriyorudu ama önceden aliyordum.Sonra herkes de sorun olunca dedim program sorunlu :-) .Bugünde paylaşımını görünce indirdim denedim uygulamayı satın alabildim oyuzden sevincin bu kadar yuksek :-)

• Beğen
yurdaer86

yurdaer86

Üye
4.4.4 var bende ama çalışmıyor
satın al diyorum ilk gelen pencerede free card yazıyor onaylayınca şifre girme ekranı geliyor ama orda benim kartımın numarası yazıyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
4.4.4 var bende ama çalışmıyor
satın al diyorum ilk gelen pencerede free card yazıyor onaylayınca şifre girme ekranı geliyor ama orda benim kartımın numarası yazıyor

Telefondan Kredi kartı kullaniyorsan bulaşma bence bedava alıyorum derken cepten yiyebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al

mustimemos

Üye
s5 lollipop süper çalışıyor.bir önceki versiyonda kurulmuyordu teşekkürler

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :tebessüm:

• Beğen
sat s3 al

sat s3 al

Üye
teşekkürler
5.0 da çalışmıyor deniyordu

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt