G2'ye Lollipop ne zaman gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
G2'ye Lollipop ne zaman gelir?
Evvet arkadaşlar G2ye ne zaman güncelleme gelir sizce ben kaynak bulamadım, Lg'de açıklama yapmamış.

-Ve batarya bir önceki güncelleme gibi daha kötüye gider mi dersiniz?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bana kalirsa hersey kotuye gidecek.G2 suan sahane cihaz donanimi hala en iyilerden biri ama firmanin amirali degil ve firmalar bu gibi cihazlari genelde guncelleyerek bozar.G3 arayuzu gelicek zaten ben pek begenmiyorum g2 arayuzunun lite versiyonu gibi.En kisa zamanda gelicektir (bu hafta ici olabilir diyorum ben) bayadir test asamasindalar zaten.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
getirirler yakın zamanda ya lg optimus l7 II ye 4.4.2 geldi lg g2yede yapar bi güzellik :oke:

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalirsa hersey kotuye gidecek.G2 suan sahane cihaz donanimi hala en iyilerden biri ama firmanin amirali degil ve firmalar bu gibi cihazlari genelde guncelleyerek bozar.G3 arayuzu gelicek zaten ben pek begenmiyorum g2 arayuzunun lite versiyonu gibi.En kisa zamanda gelicektir (bu hafta ici olabilir diyorum ben) bayadir test asamasindalar zaten.
Benimde korkum o G3 satışı için G2'yi bozacaklar gibi geliyor... Umarım olmaz böyle birşey.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 satisi icin bir seyler yapmasina gerek yok lg nin G3 saticagni satti artik.Ilersini dusunerek adim atar yani G2 muthis satis rakamlarina ulasti ve bu cihazin donanimi cok eskimedi bu yuzden lg yeni musteri kazanamaz g2 kullnicilarindan

rewaz

Üye
G3 sattıran G2 oldu. Paronaya gerek yok kimse reklam aracına zarar vermez.

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
yusuft541

yusuft541

Üye
Tam olarak ne zaman gelir bilgisi olna varmi?

brkergi

brkergi

Üye
Banada telefonu bozucaklar gibi geliyo şimdiden bile bazı uygulamalarda hafif kasmalar yaşanıyo eski akıcılık yok sanki gibi telefondada

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon suan yag gibi akıyo bundan iyisini yapamazlar bu yüzden güncelleme yolu gözlemiyorum :cigara:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
bir kaç hafta içinde gelecek :)

0MG90

0MG90

Üye
Dua edin de 5'ten başka güncelleme alsın
Hiç sanmıyorum LG'nin başka güncelleme vereceğini

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
deneriz beğenmezsek başa sararız

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5'ten baska güncelleme almasını gerektirecek bir sıkıntısı yok cihazın kaldı ki 6 gelmeden dogru düzgün bir yenilik gelecegi de yok.
Yakın tarihlerde çıkan muadilleri atıyorum s4 z1 z2 m7 android 6'yı alırsa o zaman çalın lg'nin kapısını.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt