Opera browser for Android v28.0.1764.89981 Final

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Opera browser for Android v28.0.1764.89981 Final

Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri

Üreticinin açıklamasına göre Android için en iyi mobil tarayıcıyı. Opera, harika bir görüntüye sahiptir, sayfaları oldukça hızlı yükler, web güvenliğinizi sağlar ve size bir çok akıllı özellik sunar

Yenilikler:
- Bookmarks synchronization
- Texture compression (Opera will use significantly less graphics memory)
- New exit dialog
- New app icon
- Upgrade to Chromium 41
- Various stability and usability improvements

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: en-sel, ÇaRşI 2387 ve jotem173

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
jotem173

jotem173

Üye
Teşekkürler

aycan54

Üye
Teşekkürler.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Eline sağlık

deneysim

Üye
Uygulamayı indirdim daha açmadan teşekkür etmek istedim. Şu tustfiles denen zımbırtıyla dosya indirmek istedim daha indir butonuna dokunmadan bir sürü sayfa açıyor ve hepsi virüslü sayfalar. Recommend,settings,lucky try gibi bir sürü zımbırtı sistem uygulaması gibi telefonuma yapıştı gitmiyor. Her reset sonrası kurulumda uygulamalarda yerini almış durumda. Telefonu rootladım system apps ile kaldırdım nafile.
Bu uygulamayı bize zippyshare ile indirme imkanı sunduğunuz için tekrardan teşekkür ederim emeğinize sağlık saygılar...

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı indirdim daha açmadan teşekkür etmek istedim. Şu tustfiles denen zımbırtıyla dosya indirmek istedim daha indir butonuna dokunmadan bir sürü sayfa açıyor ve hepsi virüslü sayfalar. Recommend,settings,lucky try gibi bir sürü zımbırtı sistem uygulaması gibi telefonuma yapıştı gitmiyor. Her reset sonrası kurulumda uygulamalarda yerini almış durumda. Telefonu rootladım system apps ile kaldırdım nafile.
Bu uygulamayı bize zippyshare ile indirme imkanı sunduğunuz için tekrardan teşekkür ederim emeğinize sağlık saygılar...

:rica:

Daha önceleri, forumdaki üye ve arkadaşlar, tusfiles sitesinden dosya indirmede sıkıntı çektiklerini yazdıklarını görünce, doğrusu pek bir anlam verememiştim.

Ama geçen hafta bilgisayarıma format attıktan sonra chrome ile tusfiles sitesinden bir apk uygulamasını indirmek istedim. Öyle bir pişman oldumki anlatamam. Reklam sayfaları açılmak için sanki inat ediyorlardı, linki tutturana aşk olsun misali.

Bende bunu farkettikten sonra artık tövbe dedim. Paylaştığım linkler hiç bir zaman tusfiles olmayacaktır. büyük boyutlu dosayalarda şu anda en sorunsuzu zipyshare ve userscloud.com

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: deneysim

deneysim

Üye
'Reklam sayfaları açılmak için sanki inat ediyorlardı, linki tutturana aşk olsun misali.' ağzına sağlık...saygılar....

sevecen07

Üye
program türkcemi

Takipçi Satın Al

Üst Alt