Galaxy S II i9100 Hiui Final [I9100-I9100G] [20.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

zeki gönül

Üye
S.a admin romu beğeniyorum da buna apolo kernel flashlasak nasıl olur telefon açılmasnda sorun olurmu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a admin romu beğeniyorum da buna apolo kernel flashlasak nasıl olur telefon açılmasnda sorun olurmu?
ben 1 haftadan fazla o kernel ile kullanıyorum bir sorun yok bende. Ayrıca acılmaması durumunda romu tekrardan at acılır

Son düzenleme:

zeki gönül

Üye
Tam olarak onu nasıl kurucagimi anlatirmisin sarz durumu nasıl gidiyor bide apolo kernel linki verirmisin şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak onu nasıl kurucagimi anlatirmisin sarz durumu nasıl gidiyor bide apolo kernel linki verirmisin şimdiden teşekkürler
Şarj durumu kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Benim telefonum devamlı wifi üzerinden internete bağlı. Şarjı % 50 altına inince takıyorum şarja.. Dışarıya acil çıkmam gerekirse şarjsız kalmayayım diye. Eklentide verdim dene istersen...

Ekli dosyalar

zeki gönül

Üye
Bu romu apolo kernel iletekrar en baştan kurucam nasil krucagimi anlatirmisin link için teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

zeki gönül

Üye
Teşekkür ederim admin kurdum oldu senin telefon da ısınma yapıyormu benim kınde yapıyor sarj yıyıyo

Neo-1

Neo-1

Üye
hakan hocam ben temayı değiştirdim şimdi kilit ekranını açamıyorum.Ne yaptıysam kilit ekranı geçemedim kafayı yiycem,faktory reset yapmak istemiyorum bu kilit ekranı nasıl geçeceğim bana bir akıl verin :pokey:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Temalardan varsayılan temayı seçip uygulayabilirsin

Neo-1

Neo-1

Üye
Temalardan varsayılan temayı seçip uygulayabilirsin
hocam temalardan bir tema seçtim uygula dedim tema yüklendi ancak kilit ekranında bug var galiba bir türlü telefonu açmıyor ana ekrana ya da telefona ulaşamıyorum sadece kilit ekranı var.çağrı alıyorum ancak çağrı yapamıyorum bu neyidi böyle?:destere:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
pili çıkar tak dene bide

Neo-1

Neo-1

Üye
keşke 5.0 a güncelleseler bu romu başka rom kullanamıyorum bir türlü

Üst Alt