haqanguven
Üye
Teşekkürler. Hayır sadece Galaxy S2 İ9100 Ve İ9100G modelleri içindir...Hocam eline sağlıkZ2 yede olur demi?
Teşekkürler. Hayır sadece Galaxy S2 İ9100 Ve İ9100G modelleri içindir...Hocam eline sağlıkZ2 yede olur demi?
ben 1 haftadan fazla o kernel ile kullanıyorum bir sorun yok bende. Ayrıca acılmaması durumunda romu tekrardan at acılırS.a admin romu beğeniyorum da buna apolo kernel flashlasak nasıl olur telefon açılmasnda sorun olurmu?
Şarj durumu kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Benim telefonum devamlı wifi üzerinden internete bağlı. Şarjı % 50 altına inince takıyorum şarja.. Dışarıya acil çıkmam gerekirse şarjsız kalmayayım diye. Eklentide verdim dene istersen...Tam olarak onu nasıl kurucagimi anlatirmisin sarz durumu nasıl gidiyor bide apolo kernel linki verirmisin şimdiden teşekkürler
Teşekkürler. Hayır sadece Galaxy S2 İ9100 Ve İ9100G modelleri içindir...

İlk önce romu flasla. Sonra wipelerı yap sonrada kerneli flasla telefonu açBu romu apolo kernel iletekrar en baştan kurucam nasil krucagimi anlatirmisin link için teşekkürler
Romu yeni attın ondan oluyor. Biraz kullan düzene girecektir...Teşekkür ederim admin kurdum oldu senin telefon da ısınma yapıyormu benim kınde yapıyor sarj yıyıyo
hocam temalardan bir tema seçtim uygula dedim tema yüklendi ancak kilit ekranında bug var galiba bir türlü telefonu açmıyor ana ekrana ya da telefona ulaşamıyorum sadece kilit ekranı var.çağrı alıyorum ancak çağrı yapamıyorum bu neyidi böyle?Temalardan varsayılan temayı seçip uygulayabilirsin

olmuyor hocamm,kilit ekranı aşamıyorum..mecbur format atıcam ne var ne yok gidecek cihazdapili çıkar tak dene bide

baska bır tema kurolmuyor hocamm,kilit ekranı aşamıyorum..mecbur format atıcam ne var ne yok gidecek cihazda![]()
kilit ekranı adı gibi kilit oldu açılmadı ben de faktory reset attım yapacak başka birşey kalmamıştı..baska bır tema kur
Anladım. Saglık olsun artıkkilit ekranı adı gibi kilit oldu açılmadı ben de faktory reset attım yapacak başka birşey kalmamıştı..
Calısıyorum ama sonuc alamadım suana kadarkeşke 5.0 a güncelleseler bu romu başka rom kullanamıyorum bir türlü