Öneri Lumia 1520 ekran

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Ben note 2 de oradan değişmiş ekranı kullandım bir sıkıntı görmedim benim burada telefon cu arkadaşım var ama birebir orijinal takıyor fakat verdiğim adres teki servisler daha ucuz yapıyorlar
ya telefonun garantisi var halen bitmeye yakın olsa dediğini yaptım şimdilik servise değişim yaptırırım üniversiteye gidersem arıza yaparsa servise yollarım direk amscım o

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Sen bilirsin tabiki garanti den çıkmasın

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
masadan aşağı düşürdüm böyle oldu kenarında çatlak vardı ordan patladı zaten servise gönderin bakalım,nolmuş
bu tip geniş ve ince canlı ekranların en büyük düşmanı titreşim
basınca dayanırlar ama titreşime dayanamazlar doğaları bu kurşun geçirmez camlar bile art arda yapılan atışlarda kırılır
teleservice den 550-600 arası değişim yapıyorlar ben de kırmıştım yaptırdım ama yine kırıldı malesef belki ekranı daha küçük telefona geçebilirim
düştüğünde titreşimi emmesi için ekrana jelatin takabilirsiniz
Dostum Ankara cepa'da 2. Katta nokıa shop var. Oradan istediğin lumia cihazı temin edebilirsin. Ben oradan 1520'yi 1500 ₺ aldım
ne zaman almıştın
aradığımız her rengi bulabilirmiyiz

m542tf

m542tf

Üye

Konu sahibi arkadaş yatırdın mı telefonu benim ki yeni kurıldı dokunmatikte sıkıntı yok ama cam parçalandı.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bakada öküzün teki elime çarptı telefon uçup yere ekranın üzerine kapaklandı.
Ben olsam kesin o öküzü mefta ederdim. Var mı öyle. Öder ya da şefkat yumruğunu yer.

m542tf

m542tf

Üye
Sağolasın

m542tf

m542tf

Üye
Ekran teleserviste 462 tl

Üst Alt