Nokia android

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
@ilyas_0177 @wpfurkan @muratalperr55
Birçok uzmanın yorumuna göre Nokia’nın bu anlaşmayla büyük bir hata yaptığı, fakat Android’le tekrar pazara iyi bir giriş yapabileceği söyleniyor. Hatta Google’ın önemli yöneticilerinden olan Eric Schmidt,Google’ın kapılarının Nokia’ya her zaman açıkolduğunu söyleyerek aradaki buzların tekrar eriyebileceğinin sinyallerini verdi.

hospiti

hospiti

Üye
şahsen ben nokia kullanmam

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
valla ben olsam kullanırım stabillik konusunda diğer telefonlara kök söktürebilir bence ama çıkmadanda bir şey diyemem

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
yabancı kaynakta, nokia'nın artık windows phoneyi desteklemeyeceği androidli cihazlarla 2016 merhaba diyecegi yazıyor.
microsoft ile anlaşdığı için pişman olduğunuda yazıyor.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Nokia sailfish kullanmalı kesinlikle. Yoksa Android ile pek bir yere gelemeyecek diye tahmin ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Nokia andoid geçerse samsungu gerisinde kalır bu sistemde önde olan samsung ancak farklı bir sistem kullanırsa diğer tellerin onune geçer

Emre

Üye
Nokia andoid geçerse samsungu gerisinde kalır bu sistemde önde olan samsung ancak farklı bir sistem kullanırsa diğer tellerin onune geçer
nokia donanım kralı n1 tablet android olduğu halde hiç kasmıyor.

key43

key43

Üye
Nokia baştan beri Android kullansaydı telefonlarında şuan android kullanan çoğu markadan bi adım önde olurdu bence.

hospiti

hospiti

Üye
nokia yı göreceğiz bakalım

AHKE

AHKE

Üye
nokia donanım kralı n1 tablet android olduğu halde hiç kasmıyor.
Aynen çok kaliteli işler cıkartıyor.z launcher çok iyi pratik launcher
suan samsung tercihim androidlerde ama nokia çıkarırsa nokiaya ya geçerim.eminim akıcı ve hızlı bir hale getirir sistemi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Emre

Üye
Aynen çok kaliteli işler cıkartıyor.z launcher çok iyi pratik launcher
suan samsung tercihim androidlerde ama nokia çıkarırsa nokiaya ya geçerim.eminim akıcı ve hızlı bir hale getirir sistemi
google neden nokiaya diyor her zaman kapılarımız açık ;)

• Beğen
Tepkiler: AHKE
asroma7

asroma7

Üye
Best Of Nokia Symbianı geliştirip akıllı yapsaydı yeterdi.

Emre

Üye
Best Of Nokia Symbianı geliştirip akıllı yapsaydı yeterdi.
Apple ve Samsung'a android camiasında kafa tutabilecek
bir marka varsa oda Nokia'dır. 2016'dan sonra
Nokia'nın devri başlıyor..

asroma7

asroma7

Üye
Apple ve Samsung'a android camiasında kafa tutabilecek
bir marka varsa oda Nokia'dır. 2016'dan sonra
Nokia'nın devri başlıyor..

Umarım dediğin gibi olur. Hala nokia kullanıyorum. Hemde s60v5 :) bu tutkudan vazgeçemiyorum. Android sevmiyorum ama Nokia yaparsa bakarız. :)

Emre

Üye
Umarım dediğin gibi olur. Hala nokia kullanıyorum. Hemde s60v5 :) bu tutkudan vazgeçemiyorum. Android sevmiyorum ama Nokia yaparsa bakarız. :)
Jolla yakında tr gelecek alınabilir 2016 var daha ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt