Yardım s3 sistem çöktü acil yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

monsieur1

Üye
    Konu Sahibi
s3 sistem çöktü acil yardım!
Arkadaşlar mrb, galaxy s3 mün işletim sistemi çöktü telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Benim sorularım;

1) Telefonu az maliyetli bir şekilde nasıl çalışır hale getirebilirim?

2) Telefonun içindeki verileri kurtarmak mümkün müdür? Özellikle telefon numaraları çok acil lazım, hiç olmazsa sadece numaralara herhangi bir şekilde nasıl ulaşabilirim. Acil yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Keyifli akşamlar herkese...

monsieur1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mrb, galaxy s3 mün işletim sistemi çöktü telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Benim sorularım;

1) Telefonu az maliyetli bir şekilde nasıl çalışır hale getirebilirim?

2) Telefonun içindeki verileri kurtarmak mümkün müdür? Özellikle telefon numaraları çok acil lazım, hiç olmazsa sadece numaralara herhangi bir şekilde nasıl ulaşabilirim. Acil yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Keyifli akşamlar herkese...

mrzstyl

mrzstyl

Üye
sistem nasıl çöktü telefon hiçmi açılmıyo(şarja taktığında tepki veriyomu)------yoksa samsung yazısındamı takılı kalıyo ?

monsieur1

Üye
    Konu Sahibi
hiç açılmıyor sarza ve bilgisayara takınca açılmıyor,telefoncuya götürdüm işletim sistemi çökmüş dedi,yapılır ama içindeki veriler silinir dedi ama numaralara çok ihtiyacım var o yüzden vermedim

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İyi de s3 bu, numaraların google ile senkron değil mi, neden kaybolsun ki, rootlu ise kolay, telefoncuya gerek yok,

monsieur1

Üye
    Konu Sahibi
Hayır senkronize değil...Root dediğiniz nedir?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Geçmiş olsun, odin ile sıfır rom kurun, ama numaralar gelmez

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Bataryayi çıkartıp sarma takmayı deneyin cihazı eğer şarj olma ekranı gelirse bataryayi takmadan açmaya çalışın

monsieur1

Üye
    Konu Sahibi
hard brick olmuş gibi :hmmm götürdüğün telefoncu yapabiliyosa ver yapsın (kaça yapıyo)
Hocam hard brick le ilgili bir konu geçmei fakat durumu anlattım, 250 ye olur dedi???
Peki cihaz sıfırlandıktan sonra bir programla silinen verileri kısmen de olsa geri almak mümkün olur mu ki?
Anladım aklıma daha başka birşey gelmiyor şuan da ama eve gidince bir araştırma yaparım :) geçmiş olsun
Teşekkürler hocam, sagolun

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Hocam hard brick le ilgili bir konu geçmei fakat durumu anlattım, 250 ye olur dedi???
Peki cihaz sıfırlandıktan sonra bir programla silinen verileri kısmen de olsa geri almak mümkün olur mu ki?
telefoncu zaten hard brick demez ki fiyat ta o yönde. silinen verilere gelirsek bi kaç program vardı heralde onunla ilgilide çalışırmı bilmiyorum :hmmm

deadhmachine

deadhmachine

Üye
birde şunu denermisiniz aynısı gibi olacak ama Pili cikar/ses artirma duymesini basili tut/ usb bagla

monsieur1

Üye
    Konu Sahibi
birde şunu denermisiniz aynısı gibi olacak ama Pili cikar/ses artirma duymesini basili tut/ usb bagla
Hocam denedim hiç bi tepki yok, garantiye versem ücret alır mı acaba?
telefoncu zaten hard brick demez ki fiyat ta o yönde. silinen verilere gelirsek bi kaç program vardı heralde onunla ilgilide çalışırmı bilmiyorum :hmmm
Vallahi numaraları geri getirene ödül verecek derecedeyim hcoam

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Hocam denedim hiç bi tepki yok, garantiye versem ücret alır mı acaba?

Vallahi numaraları geri getirene ödül verecek derecedeyim hcoam
Garantiye verirken kiesden guncelleme kurarken oldu falan de eger garantisi varsa servisteki adamin insaniyetine kalmis okursun en azindan

Takipçi Satın Al

Üst Alt