1.Maxicep Online Oyun (Fifa 2008) Turnuvası - Şampiyon Realmadrid

Sponsorlu Bağlantılar

askeraga

Üye
ilk mac chealsea: 0 arsenal: 2
ikinci mac chealsea: 1 arsenal: 1

Hellboy®

Hellboy®

Üye
2. maclar
Arsenal (Askeraga) 2-0 Chelsea (Hellboy123)
Arsenal(Askeraga) 1-1 Chelsea (Hellboy123)

--------------- Ekleme ---------------

Teknik Direktör Yorumu

Oncelıkler bu maglubıyet ıcın taraftarlarımdan ozur dılerım Macın 89. Dakıkasına kdr 1-0 yenıktım bırden beraberlık Golunu bulayım derken 2. golu de yedım
Ikıncı macta ıse basa bas bır mucadele vardı :D

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
2. maclar
Arsenal (Askeraga) 2-0 Chelsea (Hellboy123)
Arsenal(Askeraga) 1-1 Chelsea (Hellboy123)

Teknik Direktör Yorumu

Oncelıkler bu maglubıyet ıcın taraftarlarımdan ozur dılerım Macın 89. Dakıkasına kdr 1-0 yenıktım bırden beraberlık Golunu bulayım derken 2. golu de yedım
Ikıncı macta ıse basa bas bır mucadele vardı :D

Sizin Grup baya bi çekişmeli bizimkinde malum :ehe Aslında bizimki daha çekişmeliymiş :allalla:

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Puan durumu ve sonuşlar güncellendi..

Spawn

Spawn

Üye
ilk maç İnter(canturgay):1-1:Real Madrid(Spawn)

ikinci maç Real Madrid(Spawn):2-0:İnter(canturgay)

teknik direktör yorumu:ilk maç: rakipler birbirini kontrol ederek oyuna başladı maçın başlarında şık bir golle öne geçen inter kontrolü ele almaya çalıştı ve real madridin ataklarına 90. dakikaya kadar karşı koydu 90. dakikada aynı güzellikte bir gol bulan real madrid raikibinden 1 puan koparmayı başardı:)

2. maç:taktiksel değişikliğe giden real madrid bulduğu 2 golle oyunun hakimiydi spawn oyuncularımı ve canturgayı kutlarım önümüzdeki maça bakacaz dedi:ehe
:ehe

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Canturgaydan korkmaya başladım..tipik bi takım :ehe Grup iyice çekişmeli hale geldi (:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Ya butun takımların armaları gozukuyor benımkı nıye gozukmuyor
Kırmızı carpı cıkıo.. :(

kyoman

kyoman

Üye
bizim Grupta 1 Puannı Olan Milan Bile çıkma Umudu Var Diye Bilirim. Eğer Milan Arsenal Maçını Alırsa Ve Bende Chealse Maçını Alırsam Birşeyler Değişe Bilir . Chealse Kolay Bir Takım Değil Defansif Bakımından çok Güçlü Gol Bulmakta Zorlanıyom . Yarın Chealse Ile Maçımızı Yapacaz Inş. Kazanır Ve Gruptan çıkarım.

ouSahin

ouSahin

Üye
Ous Bu mantıkla oynarsa şansının baya fazla olduğunu düşünüyorum :P:..Bu arada maç yapmayan diğer arkadaşlar Bugün son gün :hmmm yarın Skorlar elimde olacak şekilde..Sonuçları bana sabah 10 a kadar bildirin..

bu sefer çok önemsemicem:)bakalım nolcak

--------------- Ekleme ---------------

Spawn bu akşam saat 9 da maç yapalım eger olmazsa yarın 9 da yapalım :oke:

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
İnter Milan 0-1 Manchester United
İnter Milan 1-0 Manchester United

Teknik direktor yorumu

ilk maçta teknik arızadan dolayı istediklerimizi yapamadık ama 1-0 yendik..ikinci maçta istediğimiz yaptık ama 1-0 yenildik :allalla:..Canturgayla bi dahaki turnuvada karşılaşmamak dileğiyle:ehe

canturgay

canturgay

Üye
teknik direktör yorumu..(turnuva genel) : bu turnuvada teknik arızalar ve acemiliğimizden dolayı etkin bi oyun ortaya koyamadık..fakat sonraki turnuvalar için çıtayı daha yükseklere çektik.:):oke:

kyoman

kyoman

Üye
3. HAFTA MAÇLARI
1. MAÇ
VALENCİA:2
CHEALSE:2
2.MAÇ
CHEALSE:0
VALENCİA:6

Teknik direktor yorumu:
Evt YARI FİNALDEYİZ. TAKIM KENDİNİ BU MAÇA MOTİVE ETMİŞTİ . HERŞEYİMİZLE ÇIKTIK SAHAYA.VE İLK MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI. İKİNCİ MAÇI YA ALCAZ YA ALCAZ DEYİP SAHADA ADIM ATMADIK YER BIRAKMADIK.MUTLUYUZ TARAFTARIMA ÇOK TŞK EDERİM .

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Teknik direktör yorumu. Son kalan 2 maçta Milan 6 puan alabilirse çıkıyor fakat Arsenal'e kaptırılacak 1 puan bile Milanın yarı final yolunu kapatıyor.

Final gibi bir maç yarın maxicep ekranlarında. :)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Teknik direktör yorumu. Son kalan 2 maçta Milan 6 puan alabilirse çıkıyor fakat Arsenal'e kaptırılacak 1 puan bile Milanın yarı final yolunu kapatıyor.

Final gibi bir maç yarın maxicep ekranlarında. :)

Matematiksel olarak şansın devam ediyor demiştim;) Gruptan çıkmayı garantiledim rakibimi bekliyorum :naughty:

Spawn

Spawn

Üye
ouSahin uygun bi zaman sölyede bizde maçımızı yapalım:oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
dostum yarın 17:00 00:00 arası:D

Üst Alt