Niye yav? Bende wp tadına bakacaktim dahaavea da son durum artık lumia satmama kararı almışlar

Hiç bulaşmamanızı tavsiye ederimNiye yav? Bende wp tadına bakacaktim daha![]()

Onlar hikaye telefonlar yok sattı ellerinde yok bu olayamı gittiler şimdideavea da son durum artık lumia satmama kararı almışlar
Öyle yada böyle Lumia marka cihaz satmayacağız diyen her firma öyle yada böyle seve seve olmasa öpe öpe satacak Microsoft = Nokia = Lumia = Patent = Lisans = Yazılım = Ar-ge = Yatırım = Türkiyenin Köklü en büyük firmaları = Ekonomi = Xy + Y1 + xx = Türkiye 2 Yılda Komple Lumialanır
Bak çoğu büyük amcanız Wp üretmeye başladı Nedennn acaba? yakında Sony = Htc = Motorola = Samsung = ve diğerleri tümü Wp ye geçecek nedennnn acaba bir soru?? Gsm Patentlerinin %80'i Nokia abinizin 10 yıllık Patent anlaşması + 5 yıllık marka anlaşması marka anlaşması bitti Microsoft Lumia oldu ama Patent hakkı halen Microsoftta yani öyle yada böyle gerekirse Apple abiniz bile Microsoft istedikten sonra Wp li cihaz üretmeye MAHKUM
bak Ericcson abinizin Apple 41 adet patentini yemiş ve Apple abiniz bitti bitecek ki önemli patentler kaldıki Nokia nın elindeki patentler ile neler yapabileceğini siz hesap edin Microsoft boşuna kanca atmadı nokiaya 
Mantıklı ama hayalperest bir yaklaşım.Onlar hikaye telefonlar yok sattı ellerinde yok bu olayamı gittiler şimdideÖyle yada böyle Lumia marka cihaz satmayacağız diyen her firma öyle yada böyle seve seve olmasa öpe öpe satacak Microsoft = Nokia = Lumia = Patent = Lisans = Yazılım = Ar-ge = Yatırım = Türkiyenin Köklü en büyük firmaları = Ekonomi = Xy + Y1 + xx = Türkiye 2 Yılda Komple Lumialanır
Bak çoğu büyük amcanız Wp üretmeye başladı Nedennn acaba? yakında Sony = Htc = Motorola = Samsung = ve diğerleri tümü Wp ye geçecek nedennnn acaba bir soru?? Gsm Patentlerinin %80'i Nokia abinizin 10 yıllık Patent anlaşması + 5 yıllık marka anlaşması marka anlaşması bitti Microsoft Lumia oldu ama Patent hakkı halen Microsoftta yani öyle yada böyle gerekirse Apple abiniz bile Microsoft istedikten sonra Wp li cihaz üretmeye MAHKUM
bak Ericcson abinizin Apple 41 adet patentini yemiş ve Apple abiniz bitti bitecek ki önemli patentler kaldıki Nokia nın elindeki patentler ile neler yapabileceğini siz hesap edin Microsoft boşuna kanca atmadı nokiaya
![]()
Mantıklı ama hayalperest bir yaklaşım.
Samsungu falan siz düşünün 
EY MİCROSOFT ALLAH'TAN DİLEĞİM BUNLARINOnlar hikaye telefonlar yok sattı ellerinde yok bu olayamı gittiler şimdideÖyle yada böyle Lumia marka cihaz satmayacağız diyen her firma öyle yada böyle seve seve olmasa öpe öpe satacak Microsoft = Nokia = Lumia = Patent = Lisans = Yazılım = Ar-ge = Yatırım = Türkiyenin Köklü en büyük firmaları = Ekonomi = Xy + Y1 + xx = Türkiye 2 Yılda Komple Lumialanır
![]()
Microsoft, Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldıktan sonra Nokia'nın hiç satamadığı kadar Lumia sattı. Hatta rakam da verip havaya konuşmayalım.EY MİCROSOFT ALLAH'TAN DİLEĞİM BUNLARIN
AYNISI SENİN DE BAŞINA GELSİN OLACAK Kİ
OLMUŞTA ZATEN FARKINDA DEĞİLSİN AMA
NOKİA'NIN ADINI KULLANARAK YAPTIĞIN
SATIŞLARI ŞİMDİ YAPAMIYORSUN.İNŞALLAH
DAHA BETER OLACAKSIN.BEN DE DAHİL
MİLLETİN ÇOĞU SENİN İÇİN DEĞİL NOKİA İÇİN
CİHAZ ALDIK.
Microsoft, Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldıktan sonra Nokia'nın hiç satamadığı kadar Lumia sattı. Hatta rakam da verip havaya konuşmayalım.
Nokia satın alma anlaşması Nisan 2014 yani yılın ikinci çeyreğinde tamamlandı. Bu dönemden sonra Microsoft, ilk rekor Lumia satışını üçüncü çeyrekte 9.3 milyon adetle, ikinci rekor Lumia satışını da 10.1 milyon adetle dördüncü çeyrekte yaptı.
Yazdıklarımın savunma olduğunu nereden çıkarttınız bilmiyorum. Verilen yanlış bilgiyi doğru ve gerçek bilgilerle düzelttim sadece.Valla Ali Kemal Bey kusura bakmayın da artık Microsft/Nokia savunmasını biraz kenara bırakın bence. Kendiniz biliyorsunuz Lumia 930 bulamadığımı. Bu nasıl fazla cihaz satmak oluyor Allah aşkına. Onlarca Android Amiral Gemisi varken ben L930 almak istiyorum ancak bulamadım. Bundan sonra Microsoft'u savunanların karşısındayım. Kimse kusura bakmasın objektif bakmak lazım
Microsoft, Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldıktan sonra Nokia'nın hiç satamadığı kadar Lumia sattı. Hatta rakam da verip havaya konuşmayalım.
Nokia satın alma anlaşması Nisan 2014 yani yılın ikinci çeyreğinde tamamlandı. Bu dönemden sonra Microsoft, ilk rekor Lumia satışını üçüncü çeyrekte 9.3 milyon adetle, ikinci rekor Lumia satışını da 10.1 milyon adetle dördüncü çeyrekte yaptı.

Yazdıklarımın savunma olduğunu nereden çıkarttınız bilmiyorum. Verilen yanlış bilgiyi doğru ve gerçek bilgilerle düzelttim sadece.
Sizin cihaz bulamamanıza gelirsek. Cihaz yok değil var ama sizin kriterlerinize uygun değildi. Siz Aveadan kontratlı almak istediniz. Fakat Avea’nın öyle bir opsiyonu olmadığını da bu konuyu açtıktan sonra öğrendiniz.
cihazlar yokmu sattıOnlar hikaye telefonlar yok sattı ellerinde yok bu olayamı gittiler şimdideÖyle yada böyle Lumia marka cihaz satmayacağız diyen her firma öyle yada böyle seve seve olmasa öpe öpe satacak Microsoft = Nokia = Lumia = Patent = Lisans = Yazılım = Ar-ge = Yatırım = Türkiyenin Köklü en büyük firmaları = Ekonomi = Xy + Y1 + xx = Türkiye 2 Yılda Komple Lumialanır
![]()
şu zamana kadar izmir de en fazla 60-70 kişide Lumia görmüşümdür 
Bu cihaz bulamama konusunda bir konu açmıştım detaylıca neden 930 bulunmuyor diye bu sadece Türkiye'de değil tüm dünyada 930 kar kısıtlı resmi olarak ithalatcı firmaya örnek ayda 100 cihaz veriyor ms o 100 cihazda zaten çoğunun alıcısı hazır oluyor ve daha telefoncuyu bırak tekno markete gitmeden bitiyor cihaz kısıtlı üretiliyor adet olarak dağıtılıyor hepsiburada dahi getirdiği cihazları resmi ithalatcı izni ile paralel ithalat yolu ile getirdi ve sayılı geldi bunu bizzat telefonda yanımda hepsiburada müdürü söyledi ben nasıl aldım dersen araya o hepsiburada müdürü ile konuşan türkiyenin ve hepsiburadanın en büyük tedarikcisi abimiz girdi ithalatcı firmaya anlattı bulamadığımızı özel sipariş ile geldi..cihazlar yokmu sattışu zamana kadar izmir de en fazla 60-70 kişide Lumia görmüşümdür
![]()