Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Birkaç gün önce Lumia 1520 için Lumia Denim ile birlikte Quick Charge 2.0 aktif edildi diye haber vardı. Gören duyan bilgisi olan var mıdır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Birkaç gün önce Lumia 1520 için Lumia Denim ile birlikte Quick Charge 2.0 aktif edildi diye haber vardı. Gören duyan bilgisi olan var mıdır?
Edilmemiş diye duydum ben ama

Murat Alper

Murat Alper

Üye
microsoft güncellemeyi fuardan önce yayınlamazsan lanet gelsin sana :ehe :kop2:
ersinin dediği gibi lanet gelsin :ehe :kıskıs:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

serinaga

serinaga

Üye
Hoppaaaa, 920 ve 820 üvey evlat olmuş bu defa galiba ...

versino2

versino2

Üye
Sen yenisin galiba

dakamon

dakamon

Üye
Valla denim gelmeyecek gibi geliyor. Neyi bekliyorlar anlamadım. Neyi test ediyorlar neyi inceliyorlar. GD1 i bari vermiş olsunlar insalara. PDF bilmeyenler var birsürü.

manialog

manialog

Üye
Microsoft Türkiye'ye tweet attım 820 için ne zaman yayınlanacak diye bana bunu yolluyor adamlar.Her gün bu siteyi açıyoruz zaten. Ne işe yararlar bilmem ki

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 için gelse neee gelmese ne.. Sevdiğim Lumiadan soğuyorum her geçen gün güncellemeler olsum gelen yavaş yenilikler olsun ..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kimse telefonundan soğumasın. :) Dünya para verdiniz. Bozulana kadar kullanın, israf yapmayın :P

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01, erhanercan, YkPkY ve 7 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kimse telefonundan soğumasın. :) Dünya para verdiniz. Bozulana kadar kullanın, israf yapmayın :P
çok iyi demişsin aslında insanlar böyle luzumsuz para harcayıp israf edip geçim sıkıntısı diye dert yanar öz eleştiride yapmam gerekli bende zaman zaman yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
osmanmert94

osmanmert94

Üye
çok iyi demişsin aslında insanlar böyle luzumsuz para harcayıp israf edip geçim sıkıntısı diye dert yanar öz eleştiride yapmam gerekli bende zaman zaman yapıyorum
Aynen alacaksan en sağlamından birkaç sene götürecek bir cihaz alacaksın.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Denime hazırımsınız diye mail geldi,bana Microsofttan ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Değilim deseydin hocam. :D

bj_kmurat

Üye
Bana da geldi cihaz l920

versino2

versino2

Üye
Bugün gelir herhalde galiba sanırsam

Sensation