SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

burak1553

burak1553

Üye
Note 4 te arkada çalışan çok uygulama var bunları rootsuz durdurmanın bir yolu var mı?

azsxd

azsxd

Üye
Ben çözemedim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ayrıca S4 ve Note 3'teki kadar abartılı Samsung uygulaması yok.

azsxd

azsxd

Üye
S6 edge duvarkagıtları

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
azsxd

azsxd

Üye
Çok hoş durdu telefonda ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu sene Samsung iyi başladı duvar Kagididini bile güzel yapmışlar.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
askadaşlar note 4 te smart stay var ama bu s5 deki gibi videolarda duraklama olmuyor konu hakkında bilgili kimseler var mı ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
askadaşlar note 4 te smart stay var ama bu s5 deki gibi videolarda duraklama olmuyor konu hakkında bilgili kimseler var mı ?
Bunu deneyebilirsin yalnız lollipop'ta çalışmıyor.Eğer rusya romunu kurduysan hiç uğraşma ama stock kitkatta gayet başarılı.

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Arkadaşlar telefonunum kamerası ile yaşadığım sorunu bir kaç defa buradan dile getirmiştim bununla ilgili kısa bir video çekeceğimi söylemiştim buna benzer sorun yaşayanlar varsa veya çözümünü bulan yardımını esirgemesin bu aslında bir sorun mu tam olarak bilmiyorum yorumu size bırakıyorum aşağıda video ekledim youtube kaliteyi arttırıp izleyebilirsiniz

@Ferzan
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonunum kamerası ile yaşadığım sorunu bir kaç defa buradan dile getirmiştim bununla ilgili kısa bir video çekeceğimi söylemiştim buna benzer sorun yaşayanlar varsa veya çözümünü bulan yardımını esirgemesin bu aslında bir sorun mu tam olarak bilmiyorum yorumu size bırakıyorum aşağıda video ekledim youtube kaliteyi arttırıp izleyebilirsiniz

@Ferzan
Videoları izledim o bir sorun bende öyle bir sorun yok ve saniye gecikmeden odaklama yapıyor

azsxd

azsxd

Üye
Akıllı kapak olmayıncada aynı problem varmı,Cihazımda böyle birşey yok, servise gidebilr.

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Akıllı kapak olmayıncada aynı problem varmı,Cihazımda böyle birşey yok, servise gidebilr.
kapağı çıkartıp o şekilde de denedim sonuç yine aynı samsungun 3 servisine uğradım zaten aksilik ordaki servis elemana durumu izah ederken kamera normal bir şekilde açılıyor bana sorunun telefondaki rom dan olduğunu söylediler orjinal rom kurdum sonuç yine aynı

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kapağı çıkartıp o şekilde de denedim sonuç yine aynı samsungun 3 servisine uğradım zaten aksilik ordaki servis elemana durumu izah ederken kamera normal bir şekilde açılıyor bana sorunun telefondaki rom dan olduğunu söylediler orjinal rom kurdum sonuç yine aynı
Çektiğin videoları göster

androtik12

androtik12

Üye
Merhaba sm-n910h modelini kullanıyorum. Modelim 3g li model şimdi ben türkiye romunu kurarsam yüklenirmi. Eğer yüklenirse 4g kullanabilirmiyim

azsxd

azsxd

Üye
Note 4 zaten 4g destekliyor yüklersen bir sıkıntı olmaz.ama trde 4g yok.

burak1553

burak1553

Üye
Merhaba sm-n910h modelini kullanıyorum. Modelim 3g li model şimdi ben türkiye romunu kurarsam yüklenirmi. Eğer yüklenirse 4g kullanabilirmiyim
Ben n910c modelini yüklemeyi denedim yüklenmedi yüklenmeyebilir
Bende de n910h modeli var bunu yükleyebilirsin android 5.0.1:

Üst Alt