Klavye Fleksy Keyboard v5.2t fu ll

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
İnşallah güzeldir deneyelim teşekkürler bahadır abi :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

baskahmet

baskahmet

Üye
Alışırsan güzel klavye benim favori klavyem :)
Vallaha ben şuan temizden cm12 atıyorum telefon açılış ekranında.Xposed felan da yükledim modül de indirdim telefona.Klavyeyı de yaparsam tamamdır :) benım amacım ustte tus olucak türkçe dil seçeği felan olacak.Ai type dan vazgeçemiyorm :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha ben şuan temizden cm12 atıyorum telefon açılış ekranında.Xposed felan da yükledim modül de indirdim telefona.Klavyeyı de yaparsam tamamdır :) benım amacım ustte tus olucak türkçe dil seçeği felan olacak.Ai type dan vazgeçemiyorm :)

Ai type den daha iyi ve kullanışlı bence.
Xposed cm12 de sorunsuz çalışıyor mu demedin mi?

baskahmet

baskahmet

Üye
Ai type den daha iyi ve kullanışlı bence.
Xposed cm12 de sorunsuz çalışıyor mu demedin mi?
Aynen abi sorunsuz çalışıyor.Tinted status bar diye bi modül vardı uygulamaya göre durum çubuğunun rengi değişiyordu onu denemiştim hatta.Greenify felan hala çalışmıyor.Xposed lollipop çalışmaları sürüyor :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Aynen abi sorunsuz çalışıyor.Tinted status bar diye bi modül vardı uygulamaya göre durum çubuğunun rengi değişiyordu onu denemiştim hatta.Greenify felan hala çalışmıyor.Xposed lollipop çalışmaları sürüyor :)

Yuklıyım o zaman telefon açılmazsa bozusuruz ona göre :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Yuklıyım o zaman telefon açılmazsa bozusuruz ona göre :)
Yükle de sistemi mount ediyor yani zipi flaşladın ya açılırken android is updragınd dıye yazı çıkar tüm uygulamalarını optimize eder :) o ekranın gelmesi de biraz sürüyor.Cm açılış ekranında baya bekliyor sonra dediğim ekrana geçiyor.Şahsen bende öyle oldu :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yükle de sistemi mount ediyor yani zipi flaşladın ya açılırken android is updragınd dıye yazı çıkar tüm uygulamalarını optimize eder :) o ekranın gelmesi de biraz sürüyor.Cm açılış ekranında baya bekliyor sonra dediğim ekrana geçiyor.Şahsen bende öyle oldu :)

Hmm evet update etti ama açılış ekranını çabuk geçmek için bataryayı çıkartıp takın :)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Hmm evet update etti ama açılış ekranını çabuk geçmek için bataryayı çıkartıp takın :)
Sen bu işleri biliyon ya abi :D istediğim şey ai typede mevcutmuş sorun yok :) xposed iyi çalışıyor gerçekten..

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Sen bu işleri biliyon ya abi :D istediğim şey ai typede mevcutmuş sorun yok :) xposed iyi çalışıyor gerçekten..

Ne istiyorsun kı? Aıtype de varmış

Xposed yükledim ama eksikliğini hissettiğim bir şeyde yok niye yukledıysem :D

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Ne istiyorsun kı? Aıtype de varmış

Xposed yükledim ama eksikliğini hissettiğim bir şeyde yok niye yukledıysem :D
Abi ben türkçe dil desteği ve klavyenin üstünde tuş istiyodum o varmış :) xposede gravitybox yükle bence. bide tinted status bar öneririm :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben türkçe dil desteği ve klavyenin üstünde tuş istiyodum o varmış :) xposede gravitybox yükle bence. bide tinted status bar öneririm :)

O dediğin modüllerin hepsini paylaştım zaten ne olduklarını biliyorum da ihtiyacım yok :)
Eksikliği giderebilecek bir modül varmi diye dedıydım :)

Klavye ile istediklerin Bunda da var :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
O dediğin modüllerin hepsini paylaştım zaten ne olduklarını biliyorum da ihtiyacım yok :)
Eksikliği giderebilecek bir modül varmi diye dedıydım :)

Klavye ile istediklerin Bunda da var :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klavyenin tipini sevmedim valla abi :) ne eksiği varki onu gidereceksin

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yok :) sadece durum çubuğu ile ilgili bir kaç değişişiklik yaptım gravityboxdan o kadar.

Grenıfy de gereksiz bence Şarja hiçbir etkisi olmuyor.
Ram sorunun yoksa kullanmaya gerek yok :)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Grenıfy de gereksiz bence Şarja hiçbir etkisi olmuyor.
Ram sorunun yoksa kullanmaya gerek yok :)
Abi ben cm12 nin en fazla 600 mb ram kullandığını gördüm o da oyun oynarken oldu.Yoksa webde gezinirken cm 12 ile + 1.5 gb ram ile sorun yaşanmıyor.En fazla 200 kullanıyor.

• Beğen