SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynen kardeş Note 4 e geçiyorum 1 aya kadar nasıl iyimi telefon ne düşünüyor sun batarya süresi note3 kadar gidiyor mu..
Ekran süresi Note 3'ten iyi. Onun dışında kamera ve parmak izi okuyucu vesairesi olmasa pekte bir fark yok. Ekran farkıda var. Note 3'ten %20 daha tasarrufluymuş ekran'ı. Ben hep power saving te kullandığım için pilim fazla gidiyor :D

• Beğen
Tepkiler: omursevim

omursevim

omursevim

Üye
Ekran süresi Note 3'ten iyi. Onun dışında kamera ve parmak izi okuyucu vesairesi olmasa pekte bir fark yok. Ekran farkıda var. Note 3'ten %20 daha tasarrufluymuş ekran'ı. Ben hep power saving te kullandığım için pilim fazla gidiyor :D
Sağol dostum ..

androtik12

androtik12

Üye
Bende yeni aldm note 4 fakat ekran koruyucu takp takmada kararszm. Acaba ekran koruyucuları kalem hssasiyetini dùşürür mü?

azsxd

azsxd

Üye
Aslında fark etmiyor ekrana güzel otursun yeter.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Spigen'in kristal ekran koruyucusunu kullanıyorum tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: androtik12 ve azsxd
mrgoxel

mrgoxel

Üye
note 4 sahibi arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama tek sorun kafamı karıştırıyor.
şebeke çekim sorunu.
diğer telefonlarla karşılaştırma yapan yada eker görünürken bağlantıda kopma yaşayan oldu mu?

azsxd

azsxd

Üye
Öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım şimdiye kadar.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Telefonla ilgili bir sıkıntı yok ben Turkcell kullandığım zaman çok sıkıntı çekmiştim ama şuan Avea'dayım hiçbir sıkıntı yok.

androtik12

androtik12

Üye
Saol ben bi piyasaya bakym belki adam akilli uyan bi jelatin bulurum :)

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Cam kenarları biraz oval olduğu için oturmuyor jelatinler

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
azsxd

azsxd

Üye
Spigen marka jelatin tam oturuyor.

• Beğen
Tepkiler: androtik12 ve Ferzan
vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Arkadaşlar daha önce benim note 4 deki kamera ile yaşadığım sıkıntıyı burada dile getirmiştim aslında çokta sıkıntı yapılacak bir durum değil sadece telefon tasarruf yani uyku modundayken kamerayı açtığımda 5 6 saniye kadar ekran bulanık kalıyor ve daha sonra netleşiyor ve bunu sadece uyku modunda 5 dk kalıp kamerayı açınca yapıyor diğer türlü hiç bir sıkıntı yok kameradan çıkıp tekrar girdiğimde net bir şekilde açıyor. Dün telefonumun orjinal olan 2.8 GB lık SM-N910CQ Rom kurdum sonuç yine aynı yakında bununla ilgili kısa bir video çekicem belki herkesin telefonunda böyledir ona göre yorumlarınızı yaparsınız..

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Lollipop ta bildirim penceresinde müzik çaları hem küçük boyutta hem büyük boyutta kullanmayı çözen varmı ?

azsxd

azsxd

Üye
Bildirim ayarlarına baktınmı

Üst Alt