Kulaklık Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

sancak319

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Tavsiyesi
Samsung Galaxy Grand Neo'nun yanında hediye edilen kulaklığım var ama kısa olan kablosunda temassızlık var ve ses gelmiyor.Bu kulaklık benim bana iyi gibi geldi ama hiçbir yerde bulamadım nerden bulabilirim bu kulaklığın aynısından? Sizin bildiğiniz başka kaliteli kulaklık varsa (max 100₺) söyleyebilirsiniz.

Kulaklık bu

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sony Kulaklıları Gayet Kaliteli Ses Ve Bass Özelliklerini Sunuyor Marka Olarak Bence Kesin "Sony" Tercih Etmelisin Model Olarak Seçmek Sana Kalıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony tavsiye ederim. Bende müzik denince aklıma gelen en iyi markalar arasında görüyorum sony'i.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kulakiçi değilse creative de iyidir.

sancak319

Üye
    Konu Sahibi
Sony Kulaklıları Gayet Kaliteli Ses Ve Bass Özelliklerini Sunuyor Marka Olarak Bence Kesin "Sony" Tercih Etmelisin Model Olarak Seçmek Sana Kalıyor.
Önerin için teşekkürler
Sony tavsiye ederim. Bende müzik denince aklıma gelen en iyi markalar arasında görüyorum sony'i.
Önerin için teşekkürler
Kulakiçi değilse creative de iyidir.
Kulakiçi lazım müzik dinlemek için

Bu kulaklık nasıl arkadaşlar?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sennheiser gerçekten iyi marka.Daha önce Mx serilerinin hemen hemen tamamını kullandım.Memnun kaldım.Tek sorunu ömürlerinin kısa olması.Hor kullanmadığım,düzgün kullanmama rağmen senesini doldurmadan bozuluveriyorlar jack taraflarından.
Sorduğunuz kulaklık da çok iyidir.Bütçeniz yüksekse alabilirsiniz tabiki.
2 gün önce Sennheiser Cx 200 Street II kulaklık sipariş ettim 90 Tl ye.Pazartesi ulaşır ancak elime.Yaklaşık 1 hafta araştırıp öyle karar vermiştim.Elime ulaşsın tecrübemi paylaşırım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt