CM 11 ART sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
CM 11 ART sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
Arttı seçerken boyle diyor seçersek birşey olurmuş secmelimiyim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
çok açıkca yazmakta ne olduğu

Invoke

Invoke

Üye
Hiçbir şey olmaz.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Xposed kullanmıyorsan bas ART"ı ben şimdiye kadar bi sorun yaşamadım ART ta her program çalışıyor güncel olduktan sonra.

Invoke

Invoke

Üye
Sorun değil bu. ART çalışır normal.

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
Xposed var kaldırıp etkinlestirsem

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar etkinlestirdim hic sorun çıkmadı telefon ilk açıldığında çok kasti sonra kapatıp açtım düzeldi oyunların acilis performansi arttı
bir sorum daha olacak su cop dosyalardan kurtulmak istiyorum cwm den dalvik wipe cache yaparsam duzerlirmi dalvik wipe cache nedir ne ise yarar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ART yi seçtiğin için zaten ilk açılışta wipe cache yapmıştır.Clean Master siler o çöp dosyaları.

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası telefon daha yavaşladı oyunlarda sıkıntı yok fakat uygulamalarda performans kotu surekli cokuyor o yuzden dalvike geri döndüm tel hızlandı
Arkadaşlar bana yardim ettiğiniz ve sorularima cevap olduğunuz için hepinize teşekkür ederim sağolun varolun. :)
(edit: cyanogenmod kullananlar ART yi tavsiye etmiyorum çünkü cm çok kararsız desteklemiyor.)

byAndroid

byAndroid

Üye
Adamlar zaten orda yazmışlar tavsiye etmiyoruz diye demek ki bildikleri varmış bende çok düşündüm cm 11 deyken art ye geçmeye ama yemedi işte :D dediklerimi üstüne alınma sakın :)

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar zaten orda yazmışlar tavsiye etmiyoruz diye demek ki bildikleri varmış bende çok düşündüm cm 11 deyken art ye geçmeye ama yemedi işte :D dediklerimi üstüne alınma sakın :)
Yo alınmadım :) bende çok merak ediyordum denedim cihaz yavaşladı geri dalvike döndüm hem tecrübe oldu hem de bunu denemek isteyenler için ön bilgi olmustur

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
5.0.2 art da sorun yok

omerboz54

omerboz54

Üye
ART hala kararsız her telde aynı sonucu vermiyor verse süper olur bende cm11 de art ye geçiş yaptım kilit ekranı çalışmadı :D bende dalvike döndüm ART nin en az 1 yılı var tam adam gibi olması için

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
ART hala kararsız her telde aynı sonucu vermiyor verse süper olur bende cm11 de art ye geçiş yaptım kilit ekranı çalışmadı :D bende dalvike döndüm ART nin en az 1 yılı var tam adam gibi olması için
Aynen

Üst Alt