MEİZU MX4

Sponsorlu Bağlantılar

septalefb

Üye
    Konu Sahibi
MEİZU MX4
Yerimi bilmiyorum ama Meizu Mx4 bunu nerden bulabilirim türkiyede garantili satışı yokmuş bilgisi olan var mı acaba

mrzstyl

mrzstyl

Üye
hala bekliyoruz bi gelmedi :kotu:

caps6

caps6

Üye
bende takip ediyordum vazgeçtim artık bir ara gelmişti çabuk tükendi stokları yetersiz digital marketin sattıklarının garantisi dg elektronik onun dışında satılanlar yurt dışından getirilmiş yada digital marketten alıp normal fiyatının üzerine 100-150 lira ekleyen satıcılar tabi telefonun yokluğundan faydalanıyorlar

Son düzenleme:
dayannight

dayannight

Üye
bende takip ediyordum vazgeçtim artık bir ara gelmişti çabuk tükendi stokları yetersiz digital marketin sattıklarının garantisi dg elektronik onun dışında satılanlar yurt dışından getirilmiş yada digital marketten alıp normal fiyatının üzerine 100-150 lira ekleyen satıcılar tabi telefonun yokluğundan faydalanıyorlar
aynen digital market zopo telefonlarınıda böyle yapmıştı az getiriyor telefonları onlarda çabuk tükeniyor.Yenilerini geç getiriyor.Telefonu gördüm uzaktan bakınca iphone zannettim:D

caps6

caps6

Üye
aynen digital market zopo telefonlarınıda böyle yapmıştı az getiriyor telefonları onlarda çabuk tükeniyor.Yenilerini geç getiriyor.Telefonu gördüm uzaktan bakınca iphone zannettim:D
öyle görünüşü felan iyide zenfone 2 yi bekleyecem vazgeçtim bundan ilk geldiği zaman alamadım o zaman olsa alırdım kendileri bilir telefondan soğuttular.

Kefelon

Üye
Meizu Türkiye kullanıcıları olarak ortak çatı altında toplanabileceğimiz forumumuz hazırdır sizleri de aramıza bekleriz :)Tüm sorunlarınızı forumumuz üzerinde cevaplamaya ve sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz umarım bize desteğinizi eksik etmezsiniz :)

Kayıt olmak için;

Takipçi Satın Al

Üst Alt