rengi siyah olduğu için biraz pahalı yoksa 750 tl ye de vardıhayırlı olsun fiyatı biraz pahalı olmuş
telefona çok para vermeyi seven bir insan değilim o yüzden tercih ettim .Hayırlı olsun. O fiyata o Ekran çok iyi
bence güzel bir seçim.

büyük ihtimal kötü yaptın diyecektinHayırlı olsun. Şimdi iyi yaptın kötü yaptın diyip moral bozmaya gerek yok![]()
ama internette yorumları olumlu..InsAllah hayirlisi olurkardeşim gelsin kullanacağım insaallah.
kardeşim bu cihazla neler yapabilirim ? Anlatabilirmisin Sende varmış sonuçta.Iyi cihaz kardesim kullan bende de var
Her oyunu oynarsin bazısı iyi bazisi kötü ama ilk başlarda her oyun kasar çünkü cihaz daha yeni zamanla avaçıliyor benim tavsiyem güç tasarrufu kapali kullanUmarım pişman olmam ve 2 3 sene kullanırım
kardeşim bu cihazla neler yapabilirim ? Anlatabilirmisin Sende varmış sonuçta.
büyük ihtimal kötü yaptın diyecektinama internette yorumları olumlu..
Çünkü kiminin bildiği kiminin bilmediği durumlar var. Bu forumda bunun için var
O telefon işini görür tabikide. Güle güle kullan 
Her oyunu oynarsin bazısı iyi bazisi kötü ama ilk başlarda her oyun kasar çünkü cihaz daha yeni zamanla avaçıliyor benim tavsiyem güç tasarrufu kapali kullan
Gaza bastıkça açılsın 
Aynen öyleDostum kötü dememde yani aldıktan sonra burda danışmak bence mantıksız o bakımdan söyledimÇünkü kiminin bildiği kiminin bilmediği durumlar var. Bu forumda bunun için var
O telefon işini görür tabikide. Güle güle kullan
Hocam bu sıfır model araba mı ?Gaza bastıkça açılsın
![]()
güç tasarrufunu kullanınca Ne olacak ki ?Her oyunu oynarsin bazısı iyi bazisi kötü ama ilk başlarda her oyun kasar çünkü cihaz daha yeni zamanla avaçıliyor benim tavsiyem güç tasarrufu kapali kullan
Müzik çalar da sorun var kilit ekranindabilmediğiniz birşey var telefon elime geçmedi daha geçse bile 2 hafta içinde cayma hakkım var o yüzden birşey sordun ve siz sorumu cevaplayin Yeter.
güç tasarrufunu kullanınca Ne olacak ki ?
Hacı ben 2 hafta önce stock kurup denedim hiç takılmadı galiba sende arkaplanda cpu yu kullanan uygulama varMüzik çalar da sorun var kilit ekraninda