Rusya romunu odinle flaşlayabilirsin beklemene gerek yokS5'e Türkiye 5.0 Gelmiş Darısı S4'e
Resmi sürüm olduğu için sıkıntı olmuyor.Rusya rom u kursak csc kodu değişiyor muydu?
Direk odinden flash layınca sıkıntı çıkmaz diye biliyorum ama hiç yabancı ülke rom atmadım şimdiye kadar
Csc kodu da değişmiyor yani ?Resmi sürüm olduğu için sıkıntı olmuyor.
Hayır değişmez rom atınca cscCsc kodu da değişmiyor yani ?
Bildiğim kadarıyla rootsuz atamazsınİyi akşamlar arkadaşlar, tüm uygulama obb'sini (Misal 1 gb'ın tümünü sadece apk'yı değil) hafıza kartına rootsuz atabiliyor muyuz; atıyorsak nasıl oluyor acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
Data'lar taşınıyor; ama obbler mi taşınamıyor?Bildiğim kadarıyla rootsuz atamazsın
Android dosyası içine atılanlar taşınamıyor data obb farketmezsizinData'lar taşınıyor; ama obbler mi taşınamıyor?
Yükle yükle. Güzel. Ama sessiz mod yok haberin olsun.Arkadaşlar rusya romunu kurup deneyen varmı. Nasıl iyimi artılar eksileri
Loöipop tan bahsediyorum. Yüklemek istiyorum ama cihaz daha 2 aylık. Türkiye ye daha çok geç gelir
Sessiz mod var.Yükle yükle. Güzel. Ama sessiz mod yok haberin olsun.
S4 te yok.Sessiz mod var.
O engelleme modu. Onu açıbca ne bildirim ne mesaj nede arama gelebiliyor. izin verdiklerin dışında.Aynen sessiz mod yerine o trfik işareti gibi olan özellik gelmiş onu kullanın.
Var. Güç tasarrufunun yanındaki tümü ikonuna iki kere tıkla sessize moda giriyor.S4 te yok.
Bende bundan bahsettim eyvallah özetledin.Var. Güç tasarrufunun yanındaki tümü ikonuna iki kere tıkla sessize moda giriyor.