Haber Microsoft Lumia 640 FCC’de Ortaya Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Lumia 640 FCC’de Ortaya Çıktı!
Microsoft’un yeni orta seviye Lumia akıllı telefonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, kendi markasıyla Windows Phone platformu altında ürettiği Lumia serisi akıllı telefonlarına yeni modeller katmak için Mobil Dünya Kongresi’nde düzenleyeceği etkinliğe hazırlanırken, bu etkinlikte tanıtılacak Lumia akıllı telefonlar da merak konusu olmaya devam ediyor.

Microsoft Lumia markasıyla FCC’de ortaya çıkan yeni bilgiler ise RM-1072 ve RM-1077 ailesinin Lumia 640’ın varyantları olduğu ortaya çıktı. Ayrıca RM-1109 kod numaralı cihazın ise Lumia 640 DTV versiyonu olduğu yani Brezilya için Dijital TV özellikli olarak geliştirildiği gelen bilgiler arasında.

Microsoft Lumia 640’ın teknik özellikleri arasında ise dikkat çekenleri sayfamız gerekirse:

• 5″ 720p HD ekran
  • 1 GB RAM
  • Dual-Sim LTE
  • Quad-core Snapdragon 400 chipset
  • Lumia 920/925 Kamera Ünitesiyle 8.7 MP Pureview arka kamera
  • 0.9 MP ön kamera
  • 8 GB dahili depolama alanı
  • Kablosuz Şarjlı Arka kapak
  • MicroSD kart desteği
  • NFC Bluetooth 4.0 LE
Microsoft Lumia 640 hakkında ortaya çıkan bilgiler bu kadarla da sınırlı kalmıyor. BV-T5C batarya ile 2500 mAh kapasite ve fiyat olarak da herhangi bir değişiklik olmaması durumda 275$ olarak fiyatlandırılacağı gelen bilgiler arasında.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bizim üvey evlat 620 ye abi geliyor da s400 sanırım lumialarda trendy topic ! Şu işlemciyi değiştirip biraz daha yüksek koysalar fena olmaz aslında:)
Edit : Ön kamera şaka gibi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizim üvey evlat 620 ye abi geliyor da s400 sanırım lumialarda trendy topic ! Şu işlemciyi değiştirip biraz daha yüksek koysalar fena olmaz aslında:)
Edit : Ön kamera şaka gibi.
Eğer doğruysa 2500 MAh batarya için bile alınabilir. Snapdragon 400 kesin değil ama olsa bile kötü bir chipset değil. Hem de bu segmentte.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eğer doğruysa 2500 MAh batarya için bile alınabilir. Snapdragon 400 kesin değil ama olsa bile kötü bir chipset değil. Hem de bu segmentte.
Piline lafım yok. Ama diğer platformları baz alırsak donanıma biraz daha özen göstermeleri gerekmez mi acaba?

skynet

Üye
En azından bari 410 koysalar

braayn

braayn

Üye
Amiral gemisi beklerken bu da ne şimdi

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ön kamera olmamış. 5 MP'den az olmamalıydı. Üst modellerde düşük olmaması dileğiyle.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Alt seviye olarak s400, orta seviye s615, üst seviye olarak s8xx serisi işlemciler kullanılmalı

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
donanımı okurken aklıma 830 geldi. Fiyatı ideal aslında. İyi bir tasarımı da olursa bu cihaz yürür... ( umarım 630 daki gibi sanal tuş filan koymazlar)

parberk99

parberk99

Üye
Arkada flaş kesin yoktur

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft’un yeni orta seviye Lumia akıllı telefonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, kendi markasıyla Windows Phone platformu altında ürettiği Lumia serisi akıllı telefonlarına yeni modeller katmak için Mobil Dünya Kongresi’nde düzenleyeceği etkinliğe hazırlanırken, bu etkinlikte tanıtılacak Lumia akıllı telefonlar da merak konusu olmaya devam ediyor.

Microsoft Lumia markasıyla FCC’de ortaya çıkan yeni bilgiler ise RM-1072 ve RM-1077 ailesinin Lumia 640’ın varyantları olduğu ortaya çıktı. Ayrıca RM-1109 kod numaralı cihazın ise Lumia 640 DTV versiyonu olduğu yani Brezilya için Dijital TV özellikli olarak geliştirildiği gelen bilgiler arasında.

Microsoft Lumia 640’ın teknik özellikleri arasında ise dikkat çekenleri sayfamız gerekirse:

• 5″ 720p HD ekran
  • 1 GB RAM
  • Dual-Sim LTE
  • Quad-core Snapdragon 400 chipset
  • Lumia 920/925 Kamera Ünitesiyle 8.7 MP Pureview arka kamera
  • 0.9 MP ön kamera
  • 8 GB dahili depolama alanı
  • Kablosuz Şarjlı Arka kapak
  • MicroSD kart desteği
  • NFC Bluetooth 4.0 LE
Microsoft Lumia 640 hakkında ortaya çıkan bilgiler bu kadarla da sınırlı kalmıyor. BV-T5C batarya ile 2500 mAh kapasite ve fiyat olarak da herhangi bir değişiklik olmaması durumda 275$ olarak fiyatlandırılacağı gelen bilgiler arasında.

Anlamadığım ise Zenfone2 nin 2 gb ramli modeli bile 200$ ile geleceği sözü veriyorlarken bu model 275$ larla niye insanlar alsın ki bunu? Ayrıca zenfone2 nin işlemcisi snap800 den bile iyi bir işlemci. Android son sürümde olacak. Şaşırıyorum ne yalan söylim.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Şaka gibi özellikler resmen yeminle Microsoftun yaptığı bu özelliklerle kullanıcıyı kendinden soğutma politikasını uyguluyor diye düşünüyorum bu benim düşüncem şu obur sistemler resmen uçak gemisi gibi ozellikli telefonları çıkarır bu Microsoft ise hala aynı tas aynı hamam kafasında devam ediyor resmen şaka gibi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yaptığı tüm modeller kopya bir iki değişik özellik farklı isim ben şuna benzetiyorum araba alıyorum opsiyon değiştikçe isim değişiyor aynı özellik kamera mp değiştirip farklı isimler sürüyorlar yazık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaptığı tüm modeller kopya bir iki değişik özellik farklı isim ben şuna benzetiyorum araba alıyorum opsiyon değiştikçe isim değişiyor aynı özellik kamera mp değiştirip farklı isimler sürüyorlar yazık
Senelerce far çıtası takılmış Şahin'e Doğan diye para verdik biz bu mu zorunuza gidiyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Esendağlı ve emz
emz

emz

Üye
Demek ki gdr 2 ile gelecekler. O zaman yakında tüm modellerin 40 serisi çıkar. Sanırım bu temmuz ağustosa kadar böyle gider. Sonrasına Allah Kerim.

Serhan

Serhan

Üye
O değilde arka kamera 925 ile aynı.Ve bataryası daha yüksek

Üst Alt