Ustelik 4 cekirdeklis3 neoda da snapdragon 400 chipset var
Yalnız asuslarda ekran parlaklığı baya azAsus iyimiş ama ben samsung'a alıştım onun geri tuşu solda ve ekran hd durmuyo parlaklık kısılmış gibi durmuyo mu?
O baya kötü işteYalnız asuslarda ekran parlaklığı baya az
Yoo değil. Mediamarkt'ta baya kullandım baya iyi. Samsung SuperAmoled kullanıyor diye size parlaklık daha fazla geliyor gibi oluyor.Yalnız asuslarda ekran parlaklığı baya az
Zen5 un parlaklık rezalet shiftdelete incelemesini izleYoo değil. Mediamarkt'ta baya kullandım baya iyi. Samsung SuperAmoled kullanıyor diye size parlaklık daha fazla geliyor gibi oluyor.
Neden inceleyeyim ben kendim gördümZen5 un parlaklık rezalet shiftdelete incelemesini izle
Parlaklık full dü o da da ışık açıktı incelemede rezalet düşük tü parlaklıkArkadaşlar shiftdelete ye takılmayın kendilerini hiç sevmem zaten cihazların özelliklerini yanlış söylediklerini, Yanlış bilgiler verdiklerini gördükten sonra ora benim için bitmiştir
İşlemci Intel olduğundan oyunlar geç optimize edilir gec gelir yanikardeşim asusda oyun uyumluluk sorunu var mi?
Noktayı koymuşEn yüksek parlaklık ve en düşük parlaklık zen6 vs s3 mini(süper amoled)