Uygulama Go launcher Z Neden yavaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Go launcher Z Neden yavaşlar
Discovery 2 telefonumu kişilestirmek için bu launcheri yükledim ama 110 mv ram yiyo telefon yavaşladı neden

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Launcherler ortalama 60 mb ram yiyor zaten fakat bu cihazın yavaslayacagı anlamına gelmez, senin cıhazdada ram sıkıntisi yoktur.
Yavaslamadan kastın ne?
Launcherle ilgili olan kisim menu gecisleridir.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Nova launcher :cool

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Launcherler ortalama 60 mb ram yiyor zaten fakat bu cihazın yavaslayacagı anlamına gelmez, senin cıhazdada ram sıkıntisi yoktur.
Yavaslamadan kastın ne?
Launcherle ilgili olan kisim menu gecisleridir.
Orjinal launchere döndüm cok dahs hızlı geçişler falan kasma yok

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
nova forever...

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Nova nova nova...

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Orjinal launcher daha hızlı tablette de öyleydi touchwiz daha hızlıydi novadan xposed yüklense cihaza sorun kalmayacak ta :)
Z2,S3,S3NEO,NOTE3,ACE bu cihazların hepsinde nova launcher kullandım hiç yavaşlama filanda olmadı.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Z2,S3,S3NEO,NOTE3,ACE bu cihazların hepsinde nova launcher kullandım hiç yavaşlama filanda olmadı.
Olabilir bnde discovery 2 ve tab 3 de kendi launcheri daha iyi novada bide novada resimler iğrenç duruyor hep ayarlamak gerekiyor

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Olabilir bnde discovery 2 ve tab 3 de kendi launcheri daha iyi novada bide novada resimler iğrenç duruyor hep ayarlamak gerekiyor
Resim kaydırma kapalı bende öyle olunca iyi oluyor bana göre resimleri kendisi otomatik ortalı ayarlıyor ama istersen kendi istediğin yeride yapabiliyorsun.

Üst Alt