Nokia android

Sponsorlu Bağlantılar

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Nokia android
NOKİA 2016 SON ÇEYREK CİHAZLR

Arkadaşlar nokia 2016 son çeyrekte android tel ureteceyi duşunuyor bu durum nasıl bir etki yaratır sizce nokia kullanıcılarında bence nokia nın bu fikri iyideğildiye düşünüyorum sonuçta android şişkin bir sistem nokia netur bir yenilik getirebilirki bence farklı bir sism kullanması lazım sizn duşun celeriniz

Yönetici tarafından düzenlendi:

Hasand.

Hasand.

Üye
Bence nokia eskiden oldugu gıbı symbian gecmelı nedeni ise NOKİA YI NOKIA YAPAN symbian dir

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Doğru olabilir çünkü gelişime açık sistem Nokia gelişime açık sistemle daha çok işyapar yenilikçi sistem herzaman daha iyidir diye düşünüyorum çünkü android gelişimini tamamlamış şişkin bir sistem - wp gelişime açık ama wp yi wp yapan Nokia dır lindi Nokia yok bu sistemin geleceğini wp 10 güncelleme ile Microsoft belirliyecek diye düşünüyorum - ios ise benim için olduğu yerde sayan bir sistem bunun için Nokia nın bu sistemlerden farklı bir yol çiz mesi ve duşunmesi gerekir diye duşunuyorum

AHKE

AHKE

Üye
meego geliştirmeli.yada linux tabanlı işletim sistemi çıkarmalı

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçsin artık morga koymadigimiz kalmıştı androide geçmezse onuda yapicaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçti o tren. Ya android ya son.

Emre

Üye
salfish OS üretmeli n1 ile sadece merhaba dedi,
Nokia tasarımını microsofta satmadı lumia 930,n9 tasarımlı android telefonlar yakındır,
Nokia ben ölmedi meego desteklesin

Nokia bence ölmedi meego desteklesin
nokianın sisteme ihtiyacı yokki.

Hasand.

Hasand.

Üye
salfish OS üretmeli n1 ile sadece merhaba dedi,
Nokia tasarımını microsofta satmadı lumia 930,n9 tasarımlı android telefonlar yakındır,

nokianın sisteme ihtiyacı yokki.
ïhtiyaç yok ama bır az olsa meego destek vermelıdır

AHKE

AHKE

Üye
n1 salfish sistemini mi kullanıo

Emre

Üye
Nokia N1 Tablet diğer Android tabletlere göre oldukça hızlı ve yüksek malzeme kalitesi ile fark atıyor :cool
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia N1 Tablet, 7.9 inç 2048 × 1536 çözünürlüklü ekran, 8 MP arka ve 5 MP ön kamera, 2.3 GHz dört çekirdekli işlemci ile Intel Atom Z3580 yonga seti, 2GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve 5300 mAh batarya ile geliyor. Nokia’nın Android Z Launcher arayüzüyle gelen Nokia N1, Android 5.0 Lolipop altında çalışıyor ve vergilendirilmemiş duyuru fiyatı 249$ olarak açıklandı.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence Nokia'yı Nokia yapan kesinlikle Symbian'dı. WP'lu Nokia'ları da gördük ve dediğim tek şey nerde o Symbian'lı Nokia'lar oldu. Eğer Nokia Symbian'lı Android oyun/uygulamalarını çalıştıran telefonlar üretirse bambaşka bir sayfa açar. Android'li Nokia ne olur bilemem X serisi pek iyi değildi ancak Z Launcher'lı olmuş diyebilirim.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Nokia devri bitti artık. Uzun çınar ağacını toprağın dibiyle beraber kesip bi kenara attılar. Nokia kendi kendini bitirdi. Çok üzücü bu durum.

Emre

Üye
Nokia devri bitti artık. Uzun çınar ağacını toprağın dibiyle beraber kesip bi kenara attılar. Nokia kendi kendini bitirdi. Çok üzücü bu durum.
nokia tasarımını windowsa satmadı, 2016 q4 kendi akılı telefonunu üretebilir.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
nokia tasarımını windowsa satmadı, 2016 q4 kendi akılı telefonunu üretebilir.

Tasarım felan söz konusu değil ki. Önemli olan sistem. Sözde 2016'ya kadar Nokia Symbian'a destek verecekti ama hiçbir Nokia sunucusu çalışmıyor Symbian için. Patent anlaşmaları çerçevesinde birşey üretemez. Üretti diyelim, bu yine Microsoft'a yönelik olacaktır. Yani artık Nokia (eski dönem) yok. Anlaşmalar bittikten sonra da kolay kolay ayağa kalkamaz. Çünkü Microsoft kanserli bi hücre gibi içten içe bitirdi. Çin'de ki fabrikalar da kapanıyor. Nokia adı ilerki dönemde tamamen saf dışı kalabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt