Yardım LG G2 timeshift burst (sony) kurma

Sponsorlu Bağlantılar

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 timeshift burst (sony) kurma
G2 ye Sony nin timeshift burst apk indirip kurmaya calisiyorum kurulmadi diyor baska bi yontemi varmi

carbon_o7

carbon_o7

Üye
G2 donanim ve sistem olarak yavas video cekimi turu şeyleri desteklemiyor
Birde apk ile kurulup yavas video yapacak kadar basit bi olay oldgnu sanmiyorum ben bunun. LG guncelleme ile verir oda G3te yoksa G3e verir G2ye sadece Lollipop guncellemesi bekleniyor.
özet : Lg g2 donanimi yavas videoya uygun degil :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Donanım ve sistem olarak nasıl yavas olabilir G2?
Z2'de Z1'de Z'de çalısan bi uygulama bu G2 bunlardan düsük donanımda mı? Sony'ye özel bir uygulama diye biliyorum baska cihazda kullanan görmedim.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Donanım ve sistem olarak nasıl yavas olabilir G2?
Z2'de Z1'de Z'de çalısan bi uygulama bu G2 bunlardan düsük donanımda mı? Sony'ye özel bir uygulama diye biliyorum baska cihazda kullanan görmedim.
dostum yavaşlığından değil donanımını ona göre yapmamışlar yoksa G2 iyi telefon hakkını verelim :D :D

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
dostum yavaşlığından değil donanımını ona göre yapmamışlar yoksa G2 iyi telefon hakkını verelim :D :D
Ikiside qualcomm kullanmiyomu, onu bosverde timeshift e benzer bi program buldum kardesimde xperia var kendisi kabul etti benimkinin Fdd aha iyi yakaladigini, bi resim atayim

Sorun tmm dir, çareyi baska programla bulduk

Son düzenleme:
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Ikiside qualcomm kullanmiyomu, onu bosverde timeshift e benzer bi program buldum kardesimde xperia var kendisi kabul etti benimkinin Fdd aha iyi yakaladigini, bi resim atayim

Sorun tmm dir, çareyi baska programla bulduk
özelden atarmısın programı merak ettim bende :D