Yaptığınız siteler

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaptığınız siteler
Kodlaması uzun sürüyor mu? Ve ne kadar kazanıyorsunuz. net com vb. yapmak için ücret ödemek gerekiyor mı? Müşteri bulabiliyor musunuz?

VEYA

Kendi sitenize ziyaretçi geliyor mu ?reklam yapıyor musunuz?ne tür bi siteniz var?
Bu site işine atılmak istiyorum onun için sordum.

The Pancar

The Pancar

Üye
Kodlama derdinden kurtulmak için programlar biliyorum

Kefelon

Üye
bu mesaj niye buraya düştü anlamadım

Son düzenleme:
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Logosu, teması (Wordpress üzerine kurulu), Türkçe'leştirmesi kısacası her şeyiyle tamam fırsat takip sitesi projemi satıyorum. Elimde ilgilenmem gereken başka bir proje var, yaniyor.com projeme zaman ayıramıyorum. Site gerek domainiyle, gerek tasarımıyla, gerek de proje fikriyle gördüğünüz gibi çok iyi durumda buna ek olarak size bir de her şeyi hazır bir şekilde teslim ediyorum. 1 yıllık önceden ödenmiş Go Daddy'de bulunan hosting de mevcuttur. Logo v.b dosyaları rar olarak mevcut elimde satın alan arkadaşa komple gönderilecek.

CloudFlare koruması, DMCA kaydı, Google Analytics, Backlink çalışmaları, forum tanıtımları v.b tüm işleri tarafımdan halledilmiştir çok tekrarladım ama her şeyiyle hazır yani satın alan kişi direk kullanmaya başlayabilir.

Fiyat:300 TL
Yapması kolay mı ve ne kadar sürdü

Kefelon

Üye
Yapması kolay mı ve ne kadar sürdü
hocam kusura bakmayın konu açayim derken sizin konuya atmışım mesajı yanlışlık hiç bilmiyorsanız zor fazla kodlama gerektirmez türkçeleştirirken gerektiriyor tek ama ıvır zıvır çok vakit harcıyor araştırın "Wordpress"

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam kusura bakmayın konu açayim derken sizin konuya atmışım mesajı yanlışlık hiç bilmiyorsanız zor fazla kodlama gerektirmez türkçeleştirirken gerektiriyor tek ama ıvır zıvır çok vakit harcıyor araştırın "Wordpress"
Sorun değil.wordpressi araştırdım sağolun

Takipçi Satın Al

Üst Alt