Galaxy Note 2 to get Android Lollipop, says Samsung Poland şöyle birşey gördüm
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Note 2 Lolipop İle İlgili Gelişme Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şöyle birşey gördüm
KinG Tornado Üye Galaxy Note II, Android 5.0 Lollipop güncellemesi Samsung tarafından doğrulandı - MaxiCep
Ali Kurtaran Üye Note 2 ilk çıktığı zaman harika özellikler barındırıyordu.Hala bu telefonun donanımı çok iyi.Android 5hatta daha fazlasını hak ediyor
Note 2 ilk çıktığı zaman harika özellikler barındırıyordu.Hala bu telefonun donanımı çok iyi.Android 5hatta daha fazlasını hak ediyor
byAndroid Üye Note 2 ye çıkacak gibi hatta s3 e bile umutla bekleyenler var görücez bakalım şaşırtır inşaallah Samsung
Note 2 ye çıkacak gibi hatta s3 e bile umutla bekleyenler var görücez bakalım şaşırtır inşaallah Samsung
onurcngzhn34 Üye s3 e verseydi KK verirdi.ama gerek yok ben note 2 den port 4.4.2 kullanıyorum gayet güzel.
muhammettvurucu Üye byAndroid' Alıntı: Bilmiyorum haberde okudum alırsa zaten s3 neoya verirler bence Genişletmek için tıkla ... InsAllah
byAndroid' Alıntı: Bilmiyorum haberde okudum alırsa zaten s3 neoya verirler bence Genişletmek için tıkla ... InsAllah
onurcngzhn34 Üye note 3 neoda arada kaynadi bu arada ara cihaz almanin zararlari s3 mini alcana s2 al .s4 mini alcana s3 al
note 3 neoda arada kaynadi bu arada ara cihaz almanin zararlari s3 mini alcana s2 al .s4 mini alcana s3 al
muhammettvurucu Üye onurcngzhn34' Alıntı: note 3 neoda arada kaynadi bu arada ara cihaz almanin zararlari s3 mini alcana s2 al .s4 mini alcana s3 al Genişletmek için tıkla ... S4 mini kitkat aldi lolipop alacak s3 hic bi şey almadi
onurcngzhn34' Alıntı: note 3 neoda arada kaynadi bu arada ara cihaz almanin zararlari s3 mini alcana s2 al .s4 mini alcana s3 al Genişletmek için tıkla ... S4 mini kitkat aldi lolipop alacak s3 hic bi şey almadi