Baydırman
Moderator
amacımız reklam değilReklama karşı reklan #torkucandir![]()

amacımız reklam değilReklama karşı reklan #torkucandir![]()

sizin yaptığınız reklam bunu kabul edin. benim yaptığım tavsiye. tamam mı ha tamam mı?yav hehe
![]()

Benim ki de tavsiyesizin yaptığınız reklam bunu kabul edin. benim yaptığım tavsiye. tamam mı ha tamam mı?![]()
![]()

#TavsiyemizTorku
reklam değilmi !? sırf bu konuyu gördüğüm için bugün eti karam aldımamacımız reklam değil![]()

reklam değilmi !? sırf bu konuyu gördüğüm için bugün eti karam aldım![]()

#TavsiyemizETİ#TavsiyemizTorku
#Yahudimalistemiyoruz
#TavsiyemizETİ
#etitürkmalıdeğilmihaci#Yahudimalistemiyoruz
İsrail diye bilirem hwci abi#etitürkmalıdeğilmihaci
eti yahudi malı mı?#Yahudimalistemiyoruz

2000li yıllarda israile yardım etmişeti yahudi malı mı?![]()
:Hayır torkunun helal sertifikası var (ülkerin dahi yok çizide Çın tuzu var)te allah iyiliğini versin abi. sırf yahudi malı diye bildiğin için torku torku yazdın buraya![]()
onlar hep iddia abi. büyük ihtimal bunları israili boykot ürünleri arasında gördün. mesela pınar markasını da bu listelerin arasına sıkıştırmışlardı. allah onları bildiği gibi yapsın.2000li yıllarda israile yardım etmiş:
Hayır torkunun helal sertifikası var (ülkerin dahi yok çizide Çın tuzu var)

inanmaz isen inanmaonlar hep iddia abi. büyük ihtimal bunları israili boykot ürünleri arasında gördün. mesela pınar markasını da bu listelerin arasına sıkıştırmışlardı. allah onları bildiği gibi yapsın.
![]()
![]()
#TorkuYe#Karamcandırgerisiyalan
eti hakkında söylenenler doğru yanılmıyorsam.zaten cemaat de yemiyor etiyi.ülker takılıyorlar ama adamlar yapıyo şimdi hakkını vermek lazım ülker de yapsın bizde yiyelim ülkeri görmüyor musunuz bim vs marketlerdeki ülkerleri![]()