Tavsiye Android Telefon Güç Tuşu Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

screms

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Güç Tuşu Problemi
Herkese merhaba arkadaşlar samsung galaxy s telefonum var telefonun güç düğmesi bozuldu ve açılmıyor ama içindeki bilgilere ulaşmam lazım rehbere özellikle bunun bir yolu varmıdır ? Telefonu farklı yollarla açmayı denedim örneğin telefonu download moduna aldım ama genede açamadım telefonu güç tuşu olmadan açmanında bir yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim acil :))

PriZm

PriZm

Üye
Download modu değilde recovery'e girip reboot system seçeneğini seçersen telefon açılır.

• Beğen
Tepkiler: screms ve abdulk4dir
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Bataryası çıkıyorsa çıkartıp usb ye bağla ekran gelir gelmez bataryayı tak. Belki açılır :hmmm

Download modu değilde recovery'e girip reboot system seçeneğini seçersen telefon açılır.

Evet, bu da olur

screms

Üye
    Konu Sahibi
Recovery'e nasıl gireceğim ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda basıldığında yazıyor fakat bende açma kapama tuşu çalışmıyor onun yerine download modunda şarja takıp denediğimde olmuştu fakat bunda olmadı ?

PriZm

PriZm

Üye
O zaman download modundan odinle birşey flashla. İlla açılacaktır

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Recovery'e nasıl gireceğim ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda basıldığında yazıyor fakat bende açma kapama tuşu çalışmıyor onun yerine download modunda şarja takıp denediğimde olmuştu fakat bunda olmadı ?

Bataryası çıkıyormu batarya çıkıyorsa bataryayı çıkartıp seç açma+home a basılı tutup usb tak öyle açılmıyor mu ?

screms

Üye
    Konu Sahibi
download modundan odinle güncelleme attım açıldı yardımlarınız için teşekkürler :)

alikemal064

alikemal064

Üye
Telefonumuz kapalı iken ses açma kısma tuşlarından ses kısma tuşuna basılı tutuyoruz. Basılı tutarken bilgisayara bağlı olarak usb kablosunu telefonumuza takıyoruz.(Önemli olan usb kablosunun güç alması. Yani şarj adaptörü ile de bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Ben öyle yaptım.) Bu şekilde cihazımızda custom os yükleme ekranı açılacak.

imdi ekranda görüldüğü üzere ses kısma tuşuna basarsak cihazımız yeniden başlatacak. Burada önemli bir detay var. Şarj’dan çıkarmadan ses kısma tuşuna basarsanız cihazınız yeniden başlamayacaktır.(Benim cihazım açılmadı. Başka bir cihazda deneme fırsatım olmadı.) Bu custom os ekranı açıkken şarj adaptörünü telefonumuzdan çıkarıyoruz ve ses kısma tuşuna basıyoruz.
Sonuç olarak telefonumuz açılıyor.İşlem bu kadar.

Umarım benim gibi bu konuda sıkıntı çekenlere faydalı olabilmişimdir.

!!!ALINTIDIR!!!
download modundan odinle güncelleme attım açıldı yardımlarınız için teşekkürler :)

Üstte Anlattım Hocam :)

• Beğen
Tepkiler: abdulk4dir
PriZm

PriZm

Üye
Telefonumuz kapalı iken ses açma kısma tuşlarından ses kısma tuşuna basılı tutuyoruz. Basılı tutarken bilgisayara bağlı olarak usb kablosunu telefonumuza takıyoruz.(Önemli olan usb kablosunun güç alması. Yani şarj adaptörü ile de bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Ben öyle yaptım.) Bu şekilde cihazımızda custom os yükleme ekranı açılacak.

imdi ekranda görüldüğü üzere ses kısma tuşuna basarsak cihazımız yeniden başlatacak. Burada önemli bir detay var. Şarj’dan çıkarmadan ses kısma tuşuna basarsanız cihazınız yeniden başlamayacaktır.(Benim cihazım açılmadı. Başka bir cihazda deneme fırsatım olmadı.) Bu custom os ekranı açıkken şarj adaptörünü telefonumuzdan çıkarıyoruz ve ses kısma tuşuna basıyoruz.
Sonuç olarak telefonumuz açılıyor.İşlem bu kadar.

Umarım benim gibi bu konuda sıkıntı çekenlere faydalı olabilmişimdir.

!!!ALINTIDIR!!!

Üstte Anlattım Hocam :)
Bu olay Galaxy S de işe yaramaz. Galaxy S de o soru çıkmadan direkt download mod'a giriyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt