LazyCPU Lite: Yüksek Batarya Performansı v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

gıwıliler

gıwıliler

Üye
greenify i incelemedim, simdi ekran goruntulerine baktim ama gordugum kadariyla o uygulamalari yoneterek amacina ulasmaya calisiyor. lazycpu kernel degiskenlerini yoneterek calismakta.
Anladim.. O zaman bu uygulama setcpu da screen off profili oluşturmak gibi ben öyle yapıyorum minimuma çekiyorum yani 497 ama farkı anlayamadım.. Bunu yükleyip denesem diğerlerini kaldırmak gerekirmı greenify falan yüklü ama greenify ekran kitlendıgınde Ram ve pil tasarrufu için seçtiğin uygulamaları derin uykuya alıyor

okanyksl

Üye
    Konu Sahibi
Ben de s3 üzerinde kurulu miui rom'da deneyeceğim.Birkaç gün sonra gözlemlerimi yazarım.Emeğinize sağlık.

Bildirimlerini yaparsan cok yardimci olursun, simdiden tesekkur ederim :)
Anladim.. O zaman bu uygulama setcpu da screen off profili oluşturmak gibi ben öyle yapıyorum minimuma çekiyorum yani 497 ama farkı anlayamadım.. Bunu yükleyip denesem diğerlerini kaldırmak gerekirmı greenify falan yüklü ama greenify ekran kitlendıgınde Ram ve pil tasarrufu için seçtiğin uygulamaları derin uykuya alıyor

Tam olarak anlayamadim greenify da cpu profili olusturabiliyor musun? Eger olusturabiliyorsan greenify ile lazycpu beraber calismayacaktir.

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayır greenify'ın cpu ile alakası yok.Mantık olarak benziyor demiş bir arkadaş ama yanlış söylemiş.Greenify arkada çalışan ve gereksiz ram tüketen uygulamaları kökten kapatmaya yarıyan bir program.Haliyle arkada az program çalıştığı için batarya ve performans konusunda gelişmeler oluyor.Ama arkadaşımızın programı yanlış anlamadıysam uyku veya normal kullanıma göre governor profilini otomatik değiştiriyor.Ben iki programı da kullanıyorum ve hiçbir sorun yok şuan.İlk kurduğumda kilit ekranında kasma yaşadım fakat ayarlardan core 0 tikini kaldırınca o soruna da çözüm bulmuş oldum.Şuan iyi gibi.Bu arada bataryamın 3000 mAh olduğunu da ekleyeyim.

okanyksl

Üye
    Konu Sahibi
Hayır greenify'ın cpu ile alakası yok.Mantık olarak benziyor demiş bir arkadaş ama yanlış söylemiş.Greenify arkada çalışan ve gereksiz ram tüketen uygulamaları kökten kapatmaya yarıyan bir program.Haliyle arkada az program çalıştığı için batarya ve performans konusunda gelişmeler oluyor.Ama arkadaşımızın programı yanlış anlamadıysam uyku veya normal kullanıma göre governor profilini otomatik değiştiriyor.Ben iki programı da kullanıyorum ve hiçbir sorun yok şuan.İlk kurduğumda kilit ekranında kasma yaşadım fakat ayarlardan core 0 tikini kaldırınca o soruna da çözüm bulmuş oldum.Şuan iyi gibi.Bu arada bataryamın 3000 mAh olduğunu da ekleyeyim.

Bilgi icin tesekkur ederim. Kisa sure icerisinde yeni bir guncelleme yapmayi planliyorum. Verdiginiz bilgiler yararli oluyor, tesekkur ederim.
Arkadaslar yeni guncelleme ile core yonetimini kaldirip yerine cpu min hiz ayari ekledim. Cpu min hizi optimize edilerek cihazin powersave moda girdiginde calisacagi en dusuk hiz belirlenebiliyor. S3 uzerinde 380 mhz ile ekran kasmalari vs yok denecek kadar az seviyeye indi.

İlginiz icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Joker
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Bildirimlerini yaparsan cok yardimci olursun, simdiden tesekkur ederim :)

Tam olarak anlayamadim greenify da cpu profili olusturabiliyor musun? Eger olusturabiliyorsan greenify ile lazycpu beraber calismayacaktir.
Yok hayır profil oluşturulmuyor ben setcpu için söylemiştim

Üst Alt