Klavye Fleksy Keyboard v5.2t fu ll

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Fleksy Keyboard v5.2t fu ll
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulama tam surumdur. Lisans sorunu yoktur.

Gereksinimler : Android 4.0+

Fleksy, herhangi bir cihaz üzerinde hiç bakmadan bile doğru ve çok kolay bir şekilde yazabilmenizi sağlayan patent başvurusu yapılmış teknoloji ile çalışan yeni ve devrim niteliğinde bir klavyedir.

- Türkçe karakter desteği
- Fonksiyonel ustbar ; 123 sayı satırı, kopyala yapıstır kısa yolları
- Türkçe sözlük
- Tema desteği

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98, mymoon63, Anitrif ve 1 kişi daha

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

aycan54

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Deneyelim. Teşekkürler

• Beğen
mabdussamed

mabdussamed

Üye
şimdiye kadar uzun vadede kullandığım en kullanışlı klavye uygulamasıdır.size küçük bir hilecik söyleyeyim
Klavyenin içinde bazıları sonradan görevlerle açılan temalarla beraber ücretsizlerin sayısı 10 u geçmez.Cihazı rootlu olanlar için lucky patcher satın almaları hallediyor sağolsun ama rootsuz olanlar da ya başka rootlu bir cihazda ya da rootlu bluestack kullanarak pc de fleksy de google hesabına giriş yaparak lucky patcher da satın almaları kaydet seçeneğini kullanması kafidir.Artık o hesabı telefonunda fleksy ile senkronize ederek önceden satın aldığı temaları açıp kullanabilir.
Hala bilmeyen kullanmayan varsa hemen indirip kursun ve hızlı-hatasız yazmanın keyfine baksın.Teşekkürler

Edit: Tühh bu sürümde şansıma temaları açmışlar . uygulama bu mesajla başlıyor :yagmur:

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
şimdiye kadar uzun vadede kullandığım en kullanışlı klavye uygulamasıdır.size küçük bir hilecik söyleyeyim
Klavyenin içinde bazıları sonradan görevlerle açılan temalarla beraber ücretsizlerin sayısı 10 u geçmez.Cihazı rootlu olanlar için lucky patcher satın almaları hallediyor sağolsun ama rootsuz olanlar da ya başka rootlu bir cihazda ya da rootlu bluestack kullanarak pc de fleksy de google hesabına giriş yaparak lucky patcher da satın almaları kaydet seçeneğini kullanması kafidir.Artık o hesabı telefonunda fleksy ile senkronize ederek önceden satın aldığı temaları açıp kullanabilir.
Hala bilmeyen kullanmayan varsa hemen indirip kursun ve hızlı-hatasız yazmanın keyfine baksın.Teşekkürler

Edit: Tühh bu sürümde şansıma temaları açmışlar . uygulama bu mesajla başlıyor :yagmur:

Uygulama full zaten :)

mymoon63

Üye
editor eklentiside kurulu . kopyala yapıstır kısa yolları yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam daha önceden denemiştim beğendim aslında hızını sadece. Ama tahmin özelliği berbat SwiftKey den biraz kopya çekmeli bu arada SwiftKey den daha hızlı açılıyor klavye hızını sevdim sadece

98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Uygulama fu ll zaten :)
uygulama önceki sürümlerde de full idi ama temalar eklentiler vs kapalı idi.ben kendi yöntemimle açmıştım.her neyse benim mesajımdaki mevzu uygulamanın kapalı bölümleri açılarak google hesabına yedekleniyor.yani üst sürümlerde muhtemelen yine işe yarar :)

mabdussamed

mabdussamed

Üye
editor eklentiside kurulu . kopyala yapıstır kısa yolları yok.
sorunu tam anlayamadım ama sadece editör eklentisiyle menü gelmeyebilir , number row eklentisiyle ekleyip kaydırırsanız muhtemelen gelir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
uygulama önceki sürümlerde de fu ll idi ama temalar eklentiler vs kapalı idi.ben kendi yöntemimle açmıştım.her neyse benim mesajımdaki mevzu uygulamanın kapalı bölümleri açılarak google hesabına yedekleniyor.yani üst sürümlerde muhtemelen yine işe yarar :)

Daha öncekiler full değildi ve lisans kontrolü vardı.
Bunda sorun yok.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
benden önce davrandın :oke:

cihazım rootsuz ve 3.x sürümlerinden itibaren lisans sorunu yaşamadım.istersen bir kaç tanesini gönderebilirim

Gerek yok :)
Önemli Olan full olması :)
Rootsuzmu yama yapıyordun uygulamayı?

mabdussamed

mabdussamed

Üye
paid sürümlerinde rootsuz yama yaptıktan sonra uygulama trial 30 günlük kuruluyordu.ben hep normal kurdum :D