Şarj sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu !
Okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.

Telefon 2,5 dakikada %1 şarj oluyor

Mobil veri açık şekilde uğraşırken 3,5 - 4 dakika % 1 şarj oluyor.
( bazen hiç olmuyor kasıyor )

Kapatıp açınca kendine geliyor.

Bu kasma dediğim galiba şarj % 50 nin altindayken oluyor.

Bunlar normal mi?

Kullandığım uygulamalar ; FMR memory cleaner , Batterry Doctor , 360 Security ve RamExpander.

Telefon : s3 mini 8200Q

mabdussamed

mabdussamed

Üye
o temizlik yaptığını ve işlemlerini sonlandırdığını sandığın uygulamalar (dikkat edersen sözde sonlandırılanlar teker teker açılıp çalışmaya devam eder ) senin pilini ve işlemcini sömürmekten başka işe yaramazlar.aşırı kasma olunca boştaki ram durumuna bak , çok azalmışsa restart yaparsın başka çaresi yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Öyle programlar kullanmayın bende de 8190 s3 mini var öyle problem yaşamadım

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
o temizlik yaptığını ve işlemlerini sonlandırdığını sandığın uygulamalar (dikkat edersen sözde sonlandırılanlar teker teker açılıp çalışmaya devam eder ) senin pilini ve işlemcini sömürmekten başka işe yaramazlar.aşırı kasma olunca boştaki ram durumuna bak , çok azalmışsa restart yaparsın başka çaresi yok.

Ne yapmam lazım?

Fmr'yi maxicep önerdi digerlerini ben indirdim

byAndroid

byAndroid

Üye
Ram yetmiyor mu size :D

mabdussamed

mabdussamed

Üye
cihazın rootlu ise ; gereksizleri siler diğerlerini uyutursun veya swap alanı açarsın , rootsuz ise uygulama yöneticisinden zorla durdur-kapat yaparsın.bir nebze olsa rahatlatır

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Ram yetmiyor mu size :D

Yetiyorda extra olsun diye indirmiştim ramexpan... soruyorsanız?

Bide bu telefon da pil göstergesi yok ne yapmam lazım hangilerini silmem ve yüklemem lazım?
cihazın rootlu ise ; gereksizleri siler diğerlerini uyutursun veya swap alanı açarsın , rootsuz ise uygulama yöneticisinden zorla durdur-kapat yaparsın.bir nebze olsa rahatlatır

Evet rootlu gereksiz derken google play gazetelik gibi mi? Bat.. doctoru sildim diyelim pil göstergesi laziim az ram harcayan :/