Çipli kimlikler

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Çipli kimlikler
Yakşamlar arkadaşlar ygs için kimliğimi değtirmem gerekiyor. Bu cipli kimliklerin dağıtımı başladımı yoksa gene normal kimliklerdenmi alacağız? Ankaradayım. Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tamamen dağıtımı 3 yılı bulacakmıs yanı kımlıgını degıstırebılırsın, cıplı kımlık için daha vakıt var.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
usta ygs için nasıl olması gerekiyor ki kimliğin

bahrican530

Üye
Arkadaslar direksiyon sinavi hakkinda bi bilgi almak istiyorum ben ve ablam sinava girdk ben gectim ablam park ederken araba biraz disarda kaldi ve hoca birakti ablami smdi bir sonraki sinav n zaman

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Arkadaslar direksiyon sinavi hakkinda bi bilgi almak istiyorum ben ve ablam sinava girdk ben gectim ablam park ederken araba biraz disarda kaldi ve hoca birakti ablami smdi bir sonraki sinav n zaman
kurs aldığın yerden öğrenebilirsin hepsi aynı anda yapmıyor sınavı tarihleri farklı olur :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Benimde resmimi değiştirmem gerekiyor.
Demek ki daha vakit var o kimliklere.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Ygs girceklerin fotoğrafları sınav binasına girerken yetkili memurun kimliğinize baktığında siz olduğuna inanması için değiştirilir yani küçüklük fotoğrafınız sorun yaratmaması için. Birde forumda bayan yok ama bilgilendirmek için söyleyeyim kimliğindeki fotoğrafta saçı siyah iken sınav günü saçı sarı olduğundan sınava alınmayan öğrenci olmuş okulda tabi bunlar istisnayi durumlar ama siz yinede tedbirli olun boşuna canınız sıkılmasın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, Murat Alper, Alo_Azrail ve 1 kişi daha
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 6 ay içinde çekilmiş bir fotoğrafınız olursa iyi olur. Benim 9. Sınıf fotoğrafım vardı. 3 ay uzattığım sakallarımla açık lise sınavına gittim sıkıntı yaşadım :D riske atmamak lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sınavlar için yukarıda Ahmet arkadaşımızın da yazmış olduğu gibi, güvenlik açısından problem olmaması için kimliklerinizi yenilemeniz faydanıza olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail