Whatsapp beta güncellendi ve bildirimlerde mesajların ön izlemesi görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Betaya neden katılım yok merak ediyorumWhatsapp beta güncellendi ve bildirimlerde mesajların ön izlemesi görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gruplar için.O özellik yok muydu zaten o.o
O bildirimlerin kaybolması olayını düzeltmeleri iyi olmuş. Ne lanet bir hataydı ya. Bide sizde de oluyormu bilmiyorum internet üzerinden herhangi bir video izlim whatsp a girmiyor atma yaratıyor. Bir süre beklemek zorunda kalıyorum girmek içinGruplar için.
Ayrıca eylem merkezinde bildirimlere tıklayınca bildirimler kaybolmuyordu, o sorun da düzeltildi. Artık kayboluyor.
O bildirimlerin kaybolması olayını düzeltmeleri iyi olmuş. Ne lanet bir hataydı ya. Bide sizde de oluyormu bilmiyorum internet üzerinden herhangi bir video izlim whatsp a girmiyor atma yaratıyor. Bir süre beklemek zorunda kalıyorum girmek için
Bu çok iyi olmuşGruplar için.
Ayrıca eylem merkezinde bildirimlere tıklayınca bildirimler kaybolmuyordu, o sorun da düzeltildi. Artık kayboluyor.
Sürekli güncelleniyor zaten. Şu anki normal sürümün üstüne 12 güncelleme daha aldı.Guncellenmiş tekrar
Sürekli güncelleniyor zaten. Şu anki normal sürümün üstüne 12 güncelleme daha aldı.
yeni gelen neler var paylaşılmış mı ?Hayır. Bu aralar 2-3 günde 1 güncelleniyor. WhatsaApp araması eklenir yakında umarım.Hadi ya, boşuna hortlattım o zaman [emoji14] yeni gelen neler var paylaşılmış mı ?
Tek sıkıntı da o zaten. Herkes kullansa telegram daha iyi tabi.Onuda butun arkadaşlar kullanmıyorki :S
Telegramın yanında WhatsApp çok kötüTelegram kullanın hem daha güvenli hem de stabil.

Whatsapp ve Facebook birleşecekmiş falan öyle bir haber var ?