★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
clean master yüklemeli miyim?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı ve dragonmhmt

T.serdar

Üye
Arkadaslar lg g2 icin android 5.0 guncellemesi dun aksam itibariyle gelmis size geldimi kuran varmi?

canko13

canko13

Üye
Bize gelmesi guncellemenin baya bir zaman alır

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt ve Luck Star
lazye

lazye

Üye
Dehşetül vahşet .....

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Nasıl aldın bu değeri benim full 3g ile sabahtan akşama max 6.30 gibi bir değer alıyorum kullanıma göre değişiyor
Wifi ile bile o değeri göremedim
tabi parlaklık düşük wifi açık kitap okuduğum zamanlar 8 saate gelmişti

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nasıl aldın bu değeri benim fu ll 3g ile sabahtan akşama max 6.30 gibi bir değer alıyorum kullanıma göre değişiyor
Wifi ile bile o değeri göremedim
tabi parlaklık düşük wifi açık kitap okuduğum zamanlar 8 saate gelmişti

Ben de kitap degil ama ona yakın uzun yazılar okudum yani atıyorum 10-12 sekme açtım hepsi yükleniyo sıra sıra okuyorum .Bir de opera mini kullandım kotadan dolayı.Opera mininin sarja etkisi de var denebilir çünkü sayfa saglıklı yüklenirse opera mini sayfayı yükledikten sonra kesinlikle baska bi veri yükleme yapmiyo gerçek zamanlı olarak ama bazen sayfaya tıklayınca yüklenme uzun sürüyo,baglanma süresi uzadıkca sarjı da etkileyebilir.Bu kadar beklemiyodum dün tatil günümdü izin yaptım telefon elimden düsmedi bu yüzden ama yogun kullanmadım.Telefonu ısınmadan rölantide kullandım diyebilirim çünkü bir kez ısınınca atıyorum oyun açtınız oyundan çıktınız cihaz sıcak ve dedigin gibi sadece nete girip kitap bile okusan cihazın sarjı çok çabuk düsüyo ve ısı azalmıyo.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
maskedboy

maskedboy

Üye
ben 4.5-5 saati geçemiyorum çok sinirim telefonu aldığımdan beri

lazye

lazye

Üye
ben 4.5-5 saati geçemiyorum çok sinirim telefonu aldığımdan beri
O ekran süresini alanlar telefonu otomatik te değil en düşükte kullanıyor alamaniz anormal değil ayrica 3g falanda kapalı bluetooth kapalı falan

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
En dusukte kullanarak aldigim deger 10 saat 34 dakika onu da eklemedim foruma kisik ayarlarda oldugu icin ki onda da 3g acik nette dolandim sadece akrani kistim sifir degil sifira yakin.O ustteki degerler tamamen normal.Ekran kalitesinin tadini cikarabilecek duzeyde parlaklik acip nette dolasarak bu degerleri alabilirsiniz.Kimse 8-9 saat oyun oynadim demiyo sonucta.Varsa oyle soyleyen biz de alalim bi dal

lazye

lazye

Üye
Ne yalan söyliyim ben 10 saat alabileceğinize pek inanamiyorum 3g açık int takılıp ekran en kisikta

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yukarda da belirttim okuduysaniz sekmeleri yukleyip uzun uzun tarihsel yazilar okurum ben dolayisiyla nette surekli dolanmam sekmeleri bir kez yukler sonra sekmeler arasi gecis yaparim ve bu sekmelerin bitmesi saatler surer cunku 10 kusur sekme acarim en az ve bu sayfalar dolu dolu olur bos vaktimde bunlari yaparim.Kimseyi inandirmak zorunda da degilim tabiki o bahsettigim 10 saatin de ss aldim ama foruma koymadim cunku bi test havasinda gerceklesmedi uzun bi 4.murad arastirmasindan sonra merak edip baktim ve sonuc 10 saat 34 dakika idi.

Son düzenleme:
lazye

lazye

Üye
Tabiki de kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz aldıysanız o süreyi bravo ben max ekran 7.40 dakika moto g aldım LG g2 bu kadar iyiyse helal olsun LG ye sizide tebrik ederim bu arada

marist

marist

Üye

Bu neden oluyor?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

rewaz

Üye
Tel rootladım. Gereksiz arka planda çalışanları durduran program yükledim. Ekran par. otomatikte. Oyun oynamam. 2 saat kitab, 1 saat yakın tel görüşmesi, 4~5 saat ve bazen daha fazla wifi internet (video 1saat den biraz uzun) kullanılıyor ve 2~3 fotograf , tsf shell lancuher yuklü. bu deyerler bazen yer degiştirebilir ama tel her zaman bir günü çıkarttı...dikkatimi çeken ekran sol üst köşede belli belirsiz bi sararma oluşuyor..teknosadan alın ma vakit bulursam ankarada bi garantiye götürecegim. Tel orda kalırmı ,kalırsa yedek tel veriyorlar mı.

caps6

caps6

Üye
Tel rootladım. Gereksiz arka planda çalışanları durduran program yükledim. Ekran par. otomatikte. Oyun oynamam. 2 saat kitab, 1 saat yakın tel görüşmesi, 4~5 saat ve bazen daha fazla wifi internet (video 1saat den biraz uzun) kullanılıyor ve 2~3 fotograf , tsf shell lancuher yuklü. bu deyerler bazen yer degiştirebilir ama tel her zaman bir günü çıkarttı...dikkatimi çeken ekran sol üst köşede belli belirsiz bi sararma oluşuyor..teknosadan alın ma vakit bulursam ankarada bi garantiye götürecegim. Tel orda kalırmı ,kalırsa yedek tel veriyorlar mı.
sırf bu sararma yüzünden telefonu almakta kararsız kaldım.Bazıları hergün saatlerce oyun oynuyorum sararma yok diyor.Bazılarında oluyor.Teknosa ya daha önceden sormuştum.Telefonun tamir süresi 10 günü geçerse servis yedek telefonu veriyor dedi.Yinede emin olmak için servsine sorun.

Üst Alt