Beats Audio Müzik v1.0 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
teşekkürler deniyorum yeni versiyonu var mı acaba veya google play linki ?
sürekli durdu hatası veriyo :( :( :( Nexus 4 Android 5.0.1 bilginize

MaxipmaN

Üye
mağazada 1.2.3 sürümü var çevirilse hoş olurdu :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
buyur hocam

teşekkürler hocam da bende Google Play de çıkmıyor siz bana bi .apk linki atsanız sanırım uyumlu değil Lollipop la :( :( :( olmadı çevirisini yapar bırakırız
bu öğe ülkenizde kullanılamıyor muş muş

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
teşekkürler hocam da bende Google Play de çıkmıyor siz bana bi .apk linki atsanız sanırım uyumlu değil Lollipop la :( :( :( olmadı çevirisini yapar bırakırız

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
geliştiricinin türklere garezi var heralde :ehe :ehe :ehe

aha valla 1.2.3 .apk çalıştı :eller::eller::eller:
ama 14 günlük trial falan diyo :(
üyelik falan istedi herşey tamam son anda ülkenizde hizmet verilmiyor dedi :( :( :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
.apk olarak indirin

• Beğen
KingDroid

KingDroid

Üye
siz cogunlukla hangi kaynaktan ceviriyonuz @murteza16 ? Google ceviri kullanmissiniz bazi yerlerde anlamadim zannetmeyin :ehe

kralberk13

kralberk13

Üye
uygulama hatası diyip maalesef beats audio müzik durdu. diyor silip yükledim yine aynı teşekkürler

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
siz cogunlukla hangi kaynaktan ceviriyonuz @murteza16 ? Google ceviri kullanmissiniz bazi yerlerde anlamadim zannetmeyin :ehe
Evet, kullandım. Bu benim ilk çevirdiğim uygulamalar arasında. Çeviriye yeni başladığım için bazı yerlerde kullandım.

KingDroid

KingDroid

Üye
Evet, kullandım. Bu benim ilk çevirdiğim uygulamalar arasında. Çeviriye yeni başladığım için bazı yerlerde kullandım.
Benim ilk cevirdigim uygulamada bile google ceviri kullanmadim. Senin ingilizce fazla iyi diil galiba
Calismamasina uzuldum ya
Kitkatta calismiyo cogu sey
Jelly bean de calistirdigim launcher'i kitkatta kullanamiyom lanet olsun google

SHS

SHS

Üye
ben yükledim bunu gayet hoş görüntüsü, son sürümde buldum ama 14 gün saçmalığı var