ÇaRşI 2387
Üye
A
Çık kalmıştır yahut uğraşıyordur halasebo konuyu okuyo ama bişey yazmıyo hala bu konuda
Çık kalmıştır yahut uğraşıyordur halasebo konuyu okuyo ama bişey yazmıyo hala bu konuda
Discovery yazısı önceden bendede geliyordu sen iptal etcen dowlonand i kabloyu çıkartcan tekrar dowlonad de 5 sabiye gecsin bide tak usb telefona tekrar tejrar dene banada olmuştu önceden bende bida bida denemistim yapmıştımbeyler herşeyi yaptım başka bilgisayara yukledim ancak telefon kapalıyken usbyi takınca bilgisayar tanımıyor. flash tool öylece kalıyor videodaki gibi aynısı yapıyorum tüm yazılanları harfiyen yaptım
telefonu formatladım
usb hata ayıklamayı açtım
flash tool u açtım recovery i seçtim ve diğerini seçtim
telefonu kapatıp
download yaptıktan sonra kabloyu taktim ( internet kapalı)
ancak telefon kabloyu takınca discovery yazısından sonra şarj simgesi geliyor ve oylece hiç bişey olmadan duruyor :S
telefon açıkken pda baglı gösteriyor telefonuda bilgisayar görüyor.
flash tool da mı sıkıntı var anlamadım bu telefonun download modu yokmu yahu?
onudad denedim olmadı sorun telefonla flash tool arasında iletişim olmuyorbide kardeş flash toolun içinde başka bi scatter dosyası var mtk6592 adı onu seç
o driver tel açıkken görmesi için adb driverıkardeş @YaşlıTaşCocuk54 ün dedigi gibi dene olabilir belki benimde görmemişti internetten araştırıp driveri bulmuştum
mtk6592 usb driver olarak bi araştırsan çıkar karşına