Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
beyler herşeyi yaptım başka bilgisayara yukledim ancak telefon kapalıyken usbyi takınca bilgisayar tanımıyor. flash tool öylece kalıyor videodaki gibi aynısı yapıyorum tüm yazılanları harfiyen yaptım
telefonu formatladım
usb hata ayıklamayı açtım
flash tool u açtım recovery i seçtim ve diğerini seçtim
telefonu kapatıp
download yaptıktan sonra kabloyu taktim ( internet kapalı)
ancak telefon kabloyu takınca discovery yazısından sonra şarj simgesi geliyor ve oylece hiç bişey olmadan duruyor :S
telefon açıkken pda baglı gösteriyor telefonuda bilgisayar görüyor.
flash tool da mı sıkıntı var anlamadım bu telefonun download modu yokmu yahu?

jeosalih

jeosalih

Üye
kardeş antivürüsü kapat güvenlik duvarını kapat. sp flash toolu bir daha indir dene olmassa boşver

memo4535

memo4535

Üye
telefonu download moda almamışsın kardeş

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
beyler herşeyi yaptım başka bilgisayara yukledim ancak telefon kapalıyken usbyi takınca bilgisayar tanımıyor. flash tool öylece kalıyor videodaki gibi aynısı yapıyorum tüm yazılanları harfiyen yaptım
telefonu formatladım
usb hata ayıklamayı açtım
flash tool u açtım recovery i seçtim ve diğerini seçtim
telefonu kapatıp
download yaptıktan sonra kabloyu taktim ( internet kapalı)
ancak telefon kabloyu takınca discovery yazısından sonra şarj simgesi geliyor ve oylece hiç bişey olmadan duruyor :S
telefon açıkken pda baglı gösteriyor telefonuda bilgisayar görüyor.
flash tool da mı sıkıntı var anlamadım bu telefonun download modu yokmu yahu?
Discovery yazısı önceden bendede geliyordu sen iptal etcen dowlonand i kabloyu çıkartcan tekrar dowlonad de 5 sabiye gecsin bide tak usb telefona tekrar tejrar dene banada olmuştu önceden bende bida bida denemistim yapmıştım

jeosalih

jeosalih

Üye
bide kardeş flash toolun içinde başka bi scatter dosyası var mtk6592 adı onu seç

sebo7

sebo7

Üye
tamam bide öyle yapam

memo4535

memo4535

Üye
beklemedeyiz :)

jeosalih

jeosalih

Üye
telefon kapalı dimi bilgisayarıma sağ tıkla yönet aygıt yöneticisi aç. soru işaretli bişey var mı orda bide pda net yazıyomu yüklenmişmi driver

memo4535

memo4535

Üye
kardeş @YaşlıTaşCocuk54 ün dedigi gibi dene olabilir belki benimde görmemişti internetten araştırıp driveri bulmuştum
mtk6592 usb driver olarak bi araştırsan çıkar karşına

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
kardeş @YaşlıTaşCocuk54 ün dedigi gibi dene olabilir belki benimde görmemişti internetten araştırıp driveri bulmuştum
mtk6592 usb driver olarak bi araştırsan çıkar karşına
o driver tel açıkken görmesi için adb driverı

memo4535

memo4535

Üye
vcom da var yanında

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bunun driveiri konuda var zatrd pdanet o onun driveri

memo4535

memo4535

Üye
pdanet bazen işe yaramıyo bende işe yaramamıştı internetten driver araştırıp yüklemiştim

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi

jeosalih

jeosalih

Üye
yok arkadaş bu iş olacak gibi değil dağa recovery yüklenemedi ben umudumu kestim. size kolay gelsin. büyük konuşamayım ama yeni güncelleme çıkarsa ben telefonuma bişekilde yüklerim zate...

memo4535

memo4535

Üye
@jeosalih dur ya hemen vazgeçme arkadaş yavaş yavaş da olsa yapıyor
ben sadece root için 2 gün uğraştım pc telefonu görmüyordu sabır biraz

sebo7

sebo7

Üye
başka usb driver varmı bunla olmuyor ne yaptıysam görmüyor flash tool

jeosalih

jeosalih

Üye
Kardeş root yapanların yüzde 90ı bu driver ile recovery yükledi root yapmak için. Görmemesi imkansız.

• Beğen

Üst Alt