standart tarifelerde bunu odemiyoruz değil mi?
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: İnsan bi der bunu ancak turkcell aboneleri görüyor diye Genişletmek için tıkla ... SS'de yazıyor diye eklememiştim ama düzelttim.
veyseloglu' Alıntı: İnsan bi der bunu ancak turkcell aboneleri görüyor diye Genişletmek için tıkla ... SS'de yazıyor diye eklememiştim ama düzelttim.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Furkan Emekli' Alıntı: Turkcell değilsindir o zaman. Genişletmek için tıkla ... Desene kazıkcell olman lazım diye
Furkan Emekli' Alıntı: Turkcell değilsindir o zaman. Genişletmek için tıkla ... Desene kazıkcell olman lazım diye
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi muhammed4949' Alıntı: Desene kazıkcell olman lazım diye Genişletmek için tıkla ... Kırılıyorum ama yapma böyle şeyler
muhammed4949' Alıntı: Desene kazıkcell olman lazım diye Genişletmek için tıkla ... Kırılıyorum ama yapma böyle şeyler
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Furkan Emekli' Alıntı: Kırılıyorum ama yapma böyle şeyler Genişletmek için tıkla ... Gerçekler acıdır dost acı söyler Aman kebap anlama acıdan kastım o degil
Furkan Emekli' Alıntı: Kırılıyorum ama yapma böyle şeyler Genişletmek için tıkla ... Gerçekler acıdır dost acı söyler Aman kebap anlama acıdan kastım o degil
Baydırman Moderator muhammed4949' Alıntı: Gerçekler acıdır dost acı söyler Aman kebap anlama acıdan kastım o degil Genişletmek için tıkla ... çiğ köfte partisi mi veriyorsun şef?
muhammed4949' Alıntı: Gerçekler acıdır dost acı söyler Aman kebap anlama acıdan kastım o degil Genişletmek için tıkla ... çiğ köfte partisi mi veriyorsun şef?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap The Schook' Alıntı: çiğ köfte partisi mi veriyorsun şef? Genişletmek için tıkla ... Yapariz ama kiymayi sen alirsin
The Schook' Alıntı: çiğ köfte partisi mi veriyorsun şef? Genişletmek için tıkla ... Yapariz ama kiymayi sen alirsin
Baydırman Moderator muhammed4949' Alıntı: Yapariz ama kiymayi sen alirsin Genişletmek için tıkla ... etsiz yapalım bence daha iyi olur
muhammed4949' Alıntı: Yapariz ama kiymayi sen alirsin Genişletmek için tıkla ... etsiz yapalım bence daha iyi olur
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap The Schook' Alıntı: etsiz yapalım bence daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Etli candir
___kaptan___ Üye hat kapanmasın diye 20 tl yükledim daha paket vs yapmaya vakit kalmadan 20 lira bi anda uçtu gitti gidiş o gidiş, 20 liradan halen haber alamıyoruz
hat kapanmasın diye 20 tl yükledim daha paket vs yapmaya vakit kalmadan 20 lira bi anda uçtu gitti gidiş o gidiş, 20 liradan halen haber alamıyoruz
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap The Schook' Alıntı: et pismemis olmuyor mu öyle? Genişletmek için tıkla ... Kıymayi hazirlarken pisiriyoruz kardeşim
The Schook' Alıntı: et pismemis olmuyor mu öyle? Genişletmek için tıkla ... Kıymayi hazirlarken pisiriyoruz kardeşim
Revengeful Emekli Yönetici muhammed4949' Alıntı: Kıymayi hazirlarken pisiriyoruz kardeşim Genişletmek için tıkla ... O zaman ÇİĞ köfte olmuyor
muhammed4949' Alıntı: Kıymayi hazirlarken pisiriyoruz kardeşim Genişletmek için tıkla ... O zaman ÇİĞ köfte olmuyor
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: O zaman ÇİĞ köfte olmuyor Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: O zaman ÇİĞ köfte olmuyor Genişletmek için tıkla ... işte bunu yazacaktım şefe saygılarımla... @muhammed4949
Revengeful' Alıntı: O zaman ÇİĞ köfte olmuyor Genişletmek için tıkla ... işte bunu yazacaktım şefe saygılarımla... @muhammed4949