Sanal tuş işlevi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Greoner

Üye
    Konu Sahibi
Sanal tuş işlevi değiştirme
Arkadaşlar turkcell T50 kullanıyorum bildiğiniz gibi sanal tuşlar var telefonda yapmak iatediğim bu sanal tuşların işlevini değiştirmek yani ana ekrana basılı tuttuğumda son uygylamalar gelmiyor onun yerine seçeneklere basılı tutunca son uygulamalar görünüyor yardım lütfen..

• Beğen
Tepkiler: ghstr

memo4535

memo4535

Üye
Türkcell in kendi portladığı rom olduğu için olmuyor diye biliyorum eğer custom rom yüklersen(varsa) olur.

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar turkcell T50 kullanıyorum bildiğiniz gibi sanal tuşlar var telefonda yapmak iatediğim bu sanal tuşların işlevini değiştirmek yani ana ekrana basılı tuttuğumda son uygylamalar gelmiyor onun yerine seçeneklere basılı tutunca son uygulamalar görünüyor yardım lütfen..

cihazın gerçek modelini bulup o modelin Stock ROM unu indir muhtemelen o dediğin şekilde çalışıyordur Stock ROM da

rawkid

rawkid

Üye
Eger telefonun rootlu ise Gravitybox moduluyle alt tuslari Android L gorunumu yap. Zaten menu tusu son uygulamalar tusu oluyor.

Eger root yoksa nova launcherdan ana ekran tusunun gorevini son uygulamalar olarak gosterirsen basili tuttugunda son uygulamalar gozukur

Takipçi Satın Al

Üst Alt