Hesap kesim ücreti?

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hesap kesim ücreti?
Evet arkadaşlar herkesin bildiği gibi bankalar hesap kesim ücreti ismi altında haraç kesiyor resmen. Vakıfbank benim hesap kartımdan 1 sene içinde 100-150 lira kesti geçen sene. Şimdi bu paraları geri alan var mı aranızda. Ben bu benden habersiz kesilen paraları geri almak için ne yapmalıyım?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bende bilgi almak istiyorum babam en az 5-6 senedir bir sürü kart kullanıyor iyi para gelir nasıl alınıyor bilen?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bendende 200 tl civarı denızbank kesti 1.5 yıllık birikmiş para yatırınca hesaba kestiler hemen.
Sonra geri istedim otomatik ödeme talimatı verin geri yaptıralım dediler ve geri aldim :)

Diğer yoluda dilekçe ılee tüketici hakem heyetine itiraz etmek.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bendende 200 tl civarı denızbank kesti 1.5 yıllık birikmiş para yatırınca hesaba kestiler hemen.
Sonra geri istedim otomatik ödeme talimatı verin geri yaptıralım dediler ve geri aldim :)

Diğer yoluda dilekçe ılee tüketici hakem heyetine itiraz etmek.
Tüketici hakları ile geri alabiliyor muyuz kesin? Peki itirazımız nasıl olmalı ne konuda olmalı?

messevim

messevim

Üye
Bende garanti bankasının kredi kartını kullanıyorum. 60 Lira yıllık işletim ücreti kestiler. Aradım ve hesabıma 50 liralık bonus para yüklediler.. Hakkınızı aramalısınız.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ben de artık öyle yapcam ortalığı birbirine katcam. Çoğu kişi almış biz halen peşinde dolanıyoruz.

messevim

messevim

Üye
Ben de artık öyle yapcam ortalığı birbirine katcam. Çoğu kişi almış biz halen peşinde dolanıyoruz.
Bak sana tavsiyem şikayetvar.com a şikayet bırak onlar sana geri dönüş yapacaklar zaten. Bende geçen bir sorun yaşadım garanti bankasında şikayetvar a şikayet bıraktım işte dedim bu bankanızla yaşadığım 3.sorun bir daha çalışmayacağım kredi kartını da kırıp atacağım diye. sonra geri dönüş yaptılar ve müşteri memnuniyeti için 111 liralık bonus yüklediler. Hakkını ara yani.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet bırakayım o zaman.

Takipçi Satın Al

Üst Alt