Uygulama Görüntülü Konuşma Programı?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü Konuşma Programı?
Arkadaşlar bana goruntulu konusma programi lazim acil olarak ancak soyle bir durum var o uygulamada ki hesabimi telefon nunarama sahip olan kisilerin gormemesi gerekiyor sadece istedigim kisiler o hesabimin oldugunu gormesi lazim boyle bir uygulama varmi?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Yok sanırım :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Skype ne dersin

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar bana goruntulu konusma programi lazim acil olarak ancak soyle bir durum var o uygulamada ki hesabimi telefon nunarama sahip olan kisilerin gormemesi gerekiyor sadece istedigim kisiler o hesabimin oldugunu gormesi lazim boyle bir uygulama varmi?

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Wechat

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Tango Allah'a emanet. Profilini gizlemenin bir yolu yok.

Onuda denedim profil gizlenmiyor.

Baya bi araştırdım indirdim denedim istediğime en yakın skype bulabildim bende ama skype da biraz garip kaçıyor

Kullanmam etmem işim olmaz, sadece bir kere arkadaş ile test ettik o kadar.
Benimkisi sadece öneri.

byAndroid

byAndroid

Üye
Tango Allah'a emanet. Profilini gizlemenin bir yolu yok.

Onuda denedim profil gizlenmiyor.

Baya bi araştırdım indirdim denedim istediğime en yakın skype bulabildim bende ama skype da biraz garip kaçıyor
Bende i yüzden önerdim senin için şuan lik en iyi skype

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
wechat de numara ile kaydolmazsan rehberindekiler göremiyor diye biliyorum kardeşim emin misin göründüğüne?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

rewaz

Üye
Agent var. Num. giriyosun. Görmesini istemedigin kişileri engelleyebiliyorsun. Özelliği çook

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Agent var. Num. giriyosun. Görmesini istemedigin kişileri engelleyebiliyorsun. Özelliği çook
Numarami girip kayit oldugum zaman zaten rehberinde benim numaram kayitli olan kisilere otomatikmen gidiyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Telefon numarasi olmadan kayit olabiliyormu wechatte?

Evet skype cok iyi ama aslinda bunu patronum istedi benden ve onda iphone var skype yukledik ona ancak turkce dil destegi yok aksilik gibi.
Bu iphone da çok dandik yeminle SwiftKey klavye de yabancıydi daha yeni geldi onada türkçe dil.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bu iphone da çok dandik yeminle SwiftKey klavye de yabancıydi daha yeni geldi onada türkçe dil.
iPhone kullanacagim en son ki isletim sistemidir. Android kullanirim windows phone kullanirim ama o cins ios u kullanmam asla.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Evet ben numara olmadan yapmıştım ve öyle kullanıyordum ama uzun bir süredir. Wechat kullanmadığım için şimdiki halini tam bilmiyorum dene derim ben.

mtf33e

Üye
beyler bu tango denilen uygulamanın symnian versıonu varmı acaba.telefonum nokia c6-01 ???????

biyolojikvaka

Üye
yapabileceğim facebook vs. sitelerin dışında bir site önerebilirmisiniz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt