lenovo super kamera v3.6.6 en son version eklendi..şiddetle tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

guray34

Üye
Turkcell T50 de çalışıyor teşekkürler,

accredoria

Üye
GM Discovery 4.4 . 2 çalıştı

dark3434

Üye
Türkçemi acaba.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Nerdeyse 1 aydir hic turbobite girmedim ama 10 dk bekletiyor. Yuklemeyin kardesim şu siteye.

dark3434

Üye
Türkçemi.

Skrkaya

Üye
Samsung galaxy s4 mini cm12 romda calisiyor torbitten degil baska bi yerden buldum oradan indirdim isinyoksa 15 dk bekle
buda linki google driver

dark3434

Üye
iki kere yazdım Türkçemi diye.kimse cevaplamamış.indiren yorum yapan çalışıyor diyen arkadaşlar.çokmu zor cevaplamak.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
3.6.6'yı indirdim dosya açılamıyor dedi, dosya yöneticisinden açmayı deneyince açıldı. Şuanki sürüm telefonunuzla uyuşmuyor, gelişmiş özelliklerin bazılarını kullanamayacağımı belirten bir mesaj ile karşıladı, kayıt yerini sd kart yapınca fotoğraf kaydedilmiyor(4.4.2). Aynı fotoğrafı(laptopun ekranını) kendi kamera programım 1.95 Mb çekti, lenovo super kamera 3.86 Mb(fark yok gibi). @dark3434 program ingilizce
Galerinin yanında bir de barkod okuyucu yükledi, 2 farklı barkod seçeneği var ve program (sanırım) çince.

accredoria

Üye
Türkçe opsiyon görmedim, İngilizce

kabusnake

Üye
Note 3 gayet güzel çalışıyor sağol eline sağlık

kaptan23

kaptan23

Üye
bunu türkçe yapabilecek bir baba yiyğit yok mu ne yaptıysam olmadı :)

oceangoing

Üye
GM Discovery 2 de gayet güzel çalışıyor teşekkürler

burangokhan

Üye
Galaxy note 2 android 4.4.2 dr ketan rom çalışıyor

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Samsung galaxy s4 mini cm12 romda calisiyor torbitten degil baska bi yerden buldum oradan indirdim isinyoksa 15 dk bekle
buda linki google driver
Eyvallah adamsin

djsalih91

djsalih91

Üye
s3 neo da sorunsuz şekilde çalıştı teşekkürler. :oke:

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Teşekkürler, note 2 4.4.2 stock + root çalıştı sorun yok :)

burangokhan

Üye
Açılırken bi yazı geliyor bazı özellikler desteklenmiyor şekilde tercüme ettim ben. O özellikler hangileri bilen var mı? (note 2 android 4.4.2 dr ketan rom)

beysehirden

beysehirden

Üye
casper via a6108 de çalıştı güzel uygulama :alkis android 4.1.1

şevket büyük

Üye
Xperia z3 compact çalışmadı

meyrock

meyrock

Üye
bu kadar başarılı olmasını beklemezdim. gerçekten hayran kaldım. Özellikle odaklamak istediğin yere dokdugumda hatasız şekilde auto focus yapması beni şaşırttı.

Ayrıca yüz düzenleme parlatma pürüz giderme şişkin çıkmış yüzü hafif daraltma göz büyütme küçültme gibi bir çok farklı başarılı effectleri beni kendine hayran bıraktı.

bu arada s3 te denedim bunu... ve kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum bu kamerayı

Üst Alt