İpucu Galaxy S3 için Android 5.0 Lollipop Rom

Sponsorlu Bağlantılar

mertarslang

mertarslang

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 için Android 5.0 Lollipop Rom
Merhaba arkadaşlar, öncelikle sorum yani zaten imkansız birşey ama Galaxy S3 için 5.0 güncellemesi yayınlanır mı? Ben kesinlikle yayınlanmayacak diyorum. Ikincisi ise ; Galaxy S3 için uygun bir Lolipop romu varmıdır? Varsa linki atarmisiniz? Yalnız cyonegenmod 12 gibi custom rom olmazsa sevinirim stocka benzer Blekota 4.4 gibi :)

metilus

Üye
Haci biraz zaman alcak ama s3 icin 5.0 lolipop kesin gelicek ama sen istersen bekleme rom yukle
S3 neo icin daha erken gelicek tabbi

• Beğen
Tepkiler: mertarslang

ciwano0114

Üye
Bende lolipopu merak ettim
Blekota geliştiricisine sordum bugün.

Aldığım cevap şu ;

I'd like to release a Lollipop ROM soon, but I have to wait for a Lollipop base first

çeviri ;

Yakında bir Lollipop ROM serbest istiyorum, ama ben ilk Lolipop tabanı için beklemek zorunda

Özetle yakında düşünüyorMuş . :)

mertarslang

mertarslang

Üye
    Konu Sahibi
Haci biraz zaman alcak ama s3 icin 5.0 lolipop kesin gelicek ama sen istersen bekleme rom yukle
Önce ilgilendiğin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim. S3 Neo olayı dünyanin en saçma telefonu. ben cihazımi 6 ay önce aldım keşke 1 2 ay daha bekleseydimde s5 felan alsaydım. Neyse inşallah 5.0 gelir
Bende lolipopu merak ettim
Blekota geliştiricisine sordum bugün.

Aldığım cevap şu ;

I'd like to release a Lollipop ROM soon, but I have to wait for a Lollipop base first

çeviri ;

Yakında bir Lollipop ROM serbest istiyorum, ama ben ilk Lolipop tabanı için beklemek zorunda

Özetle yakında düşünüyorMuş . :)
sorduğun için teşekkür ederim inşallah 5.0 portlanir
Ha bu arada Galaxy S3 için samsung tarafından bir güncelleme gelmeyecek haberin olsun eğer S3 kullanıcısi isen boşuna bekleme. S3 'e kitkat gelmedi lolipop mu gelcek

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
GreaTH

GreaTH

Üye
Daha 4.4.4 gelmemisken 5.0 imkansiz :) Hele 1 gb ramla

ciwano0114

Üye
Kimse s3 e güncelleme beklemiyor . note 2 ye bekliyoruz . bu yolla s3 e portlanmasi bekleniyor

mertarslang

mertarslang

Üye
    Konu Sahibi
ya birde şu var biliyorsunuz kitkat çıktığı zamanda hemen olarak ArchiPort note 2 yi portladi ama acayip eksikleri var romun, öncelikle ram kabarmasın diye dosyalarımi bile silmişler wipe yaparsak, klavyeye türkçe desteği verilmiyor wipe yapmasak kamera çalışmıyor. Beta 1 de hala saçma bir rom en azından Blekota daha iyi
Samsung S3 'e attığı kazık ile kaybettiği müşterilerini geri kazanmak için yeni güncellemeyi alabilecek durumda olan Note 2 'ye verdi. Fakat Ben artık Note 2 'nin 5.0.× 'den fazla güncelleme alabilecegine inanmiyorum.

Üst Alt