orada mısın acaba
bu video dailymotion sitesi üzerinden verilmiş, buna tıklayınca izlersin, videonun köşesinde VK yazısı varsa ondanda izlenir
opera mobile
bu format flash olayı beni bezdirdi içindeki veriler gitmesin istiyorum tekrar hack uygulamalar programlar çok uzun iş başka yolu yok muönce fabrika ayarlarına dön, olmazsa hard format at, o da olmadı flash
vodafone yazıyor sayın yönetcimizhattın turkcell ise mobil tv paketi al 30 üzeri kanalı kesintisiz izle![]()
bu yazıyı yazarken istemsizce güldüm 
ben şu an mobilim ve opera mini temasını kullanıyorum profil kartın doğal olarak gözükmüyorbu format flash olayı beni bezdirdi içindeki veriler gitmesin istiyorum tekrar hack uygulamalar programlar çok uzun iş başka yolu yok mu
vodafone yazıyor sayın yönetcimizbu yazıyı yazarken istemsizce güldüm
hepinize hayırlı geceler iyi forumlar geç oldu çözüm atan olur ise yarın deneriz

ekran görüntüsünde wifi ile bağlanıyor doğru muLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaçtığımda vk olsun daily olsun açmıyor bu hatayı veriyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullandığım tarayıcı sağ altta
orada mısın acaba
evet doğrudurekran görüntüsünde wifi ile bağlanıyor doğru mu
zaten attığım fotoğraf ta vardı ondan dolayı yazdımben şu an mobilim ve opera mini temasını kullanıyorum profil kartın doğal olarak gözükmüyor![]()

evet resim atmışsında ben alttaki konuya yazıyorum diye yazdımevet doğrudur
zaten attığım fotoğraf ta vardı ondan dolayı yazdım![]()

evet resim atmışsında ben alttaki konuya yazıyorum diye yazdım
kesintisiz yada kısa kesintili bir televizyon - MaxiCep

telefondan sinema izleyebileceğimiz bir site var m youtube haricindee telefon n8hattın turkcell ise mobil tv paketi al 30 üzeri kanalı kesintisiz izle![]()
telefonun da n bağlantı ayrlarını kontrol et hangi bağlantıyı kullanıyorsan onu seç ör. vodafone internet.( video ayarlarından gireceksiin )nasıl hallederim acaba bu sorunu
ayarlar uygulama ayarlarından videolara gir erişim noktasını seçip tekrar deneyin
nedir acaba o site merak ettik şimditelefondan sinema izleyebileceğimiz bir site var m youtube haricindee telefon n8
telefonun da n bağlantı ayrlarını kontrol et hangi bağlantıyı kullanıyorsan onu seç ör. vodafone internet.( video ayarlarından gireceksiin )
yöntem işe yaradi teşekkurler 603,500 de denmistirayarlar uygulama ayarlarından videolara gir erişim noktasını seçip tekrar deneyin
benim ki fotoğraf daki gibi ama açmıyoryöntem işe yaradi teşekkurler 603,500 de denmistir